Mesterskap videregående skoler 2020

MVGS blir arrangert i Bergen 24.-26. januar, og TIF Viking volleyball ønsker spelera, trenera, foreldre, søsken og alle andre hjertelig velkommen! Vi gleda oss stort til denne begivenheten og ser fram til å få vere ein sentral del av eit av volleyballhøgdepunkta for sesongen 2019-2020.

Ellers oppfordra vi alle til å følge med på Facebook og heimesidene til arrangementet som vil bli oppdatert med nyttig (og sikkert inn i mellom unyttig) informasjon.

Praktisk info

Hotell og bankett

Tilbud hotellovernatting.

TIF Viking har reservert singel, dobbelt, trippel og firesengsrom på Quality Hotel Edvard Grieg, Sandsliåsen 50, 5254 Sandsli fra 24. – 26. januar. Tilslutningsdøgn er mulig til samme pris.

Priser:

Singelrom kr 640,- per rom per natt

Dobbeltrom kr 820,- per rom per natt

Trippelrom kr 1050,- per rom per natt

Firemannsrom kr 1240,- per rom per natt

OBS! Hotellet sier følgende om firmansrommene: Som sagt er det viktig at dere presiserer at våre sovesofaer er maks 120 brei slik at dette er ikke ideelt å ligge i hvis man er “voksen” og ikke et barn. Kan bli trangt å bo 4 voksne på ett rom.

Skolene bestiller og betaler rommene selv, ved direkte henvendelse til hotellet. Bestilles på   e-post:[email protected]  eller 55 98 00 00 (det er best med skriftlig kontakt!) Referansenummeret som oppgis ved bestilling er 12169. Man kan også henvise til «Junior NM for Skolelag».

Frist for å bestille rom er satt til 13. desember, men e-post blir besvart etter dette også. Husk at førstemann til møllen prinsippet gjelder. Hotellet er helt stengt fra 23. desember til 2. januar 2020.

Navnelister må sendes direkte til hotellet senest 10 januar.

Betaling av overnatting – det sendes ut en proforma faktura per skole til oppgitt kontaktperson. Denne må betales før ankomst.

Vi gjør oppmerksom på at bankett lørdag kveld blir arrangert på Quality Hotel Edvard Grieg.

NM-BANKETT, BERGEN JANUAR 2020

Hvor: Quality Hotel Edvard Grieg
Når: Lørdag 25. januar klokken 19.00-23.00
Pris: 300 kr per person, inkludert middag og show. Drikke kan kjøpes i restauranten.
Tidsplan:
Middag klokken 19-20.
Variert underholdning fra klokken 20.00:
*Danseshow av kjent gruppe.
*Sang av Idol-finalist.
*Quiz ledet av elitespillere fra TIF Viking Volleyball
*DJ kjører opp stemningen på dansegulvet frem til stengetid…
 
Dette blir kanongøy! Meld dere på nå!
Påmeldingsfrist: Fredag 10. januar. OBS: Begrenset antall plasser!
Kontaktpersoner

Om du har spørsmål kan du kontakte Bente Siljander, e-post: [email protected], tlf: 906 16 002.

Arrangør

Arrangør for mesterskapet er TIF Viking.

Se hjemmesiden til TIF Viking for all nødvendig informasjon om arrangementet: http://www.tifviking.no/mvgs-2020/

Bente Siljander, e-post: [email protected], tlf: 906 16 002

Hall og transport

Turneringa er frå fredags morgon til søndags kveld og den vil bli avholdt i Haukelandshallen. Her er det ni baner der det kan foregå volleyball på høgt nivå, det blir kiosk- og lunsj- område med variert og sunt utvalg som kan mette både spelera, trenera og publikum, samt blir det konkurranser, stream og generelt god stemning.

Det vil være kiosk fra tidlig morgen til seint på kveld med hyggelige og studentvennlige priser under hele arrangementet. Kiosken vil ha et sundt og variert utvalg. Det blir salg av varme retter hver dag fra kl. 11-16 i Kafe Gym, som også har et begrenset spise område lagene kan spise. Utlevering av lunsjpakker skjer i Kafe Gym.

Lunsjpakker, kiosk sortiment og prisliste vil bli lagt ut senere .

TRANSPORT

Bybana blir hovedtransportsformen til denne turneringa og den er genial av fleire årsaker: den går både frå Flesland (for dei som velger å fly) og frå togstasjonen (for dei som velger å toge), og den har stopp ved årets spelarhotell som er Quality Hotell Edvard Grieg. Og ikkje nok med det, den har i tillegg stopp nærme hallen. Altså, kan det blir meir praktisk!? Og apropo praktisk: Banketten laurdag kveld blir arrangert på spelerhotellet. Minner om at dette er eit rusfritt arrangement med god mat, underholdning og kjempesosialt, her er det berre å melde seg på!

Buss- og bybanebilletter kan man kjøpe på billettautomat i alle Bybane-holdeplasser, mer info (https://www.skyss.no/Billettar-og-prisar/Kjop-av-billettar-/).

Skyss har også app (https://www.skyss.no/Billettar-og-prisar/Kjop-av-billettar-/Mobilbillett/) der man kan kjøpe mobilbillett.

For hele turneringen anbefaler vi å kjøpe en 7-dagersbillett som er billigere enn å kjøpe 24-timersbillett flere ganger.

Priser:

24-timersbillett

Barn (16 til 17 år): 50 kr

Voksen (over 18 år): 100 kr

7-dagersbillett

Barn (16 til 17 år): 115 kr

Voksen (over 18 år): 245 kr

Reiseplanlegger finnes på nettside til Skyss (https://reise.skyss.no/planner/travel-plans).

VEIBESKRIVELSE

Nærmeste bybanestopp til Haukelandshallen fra Quality Hotel Edvard Grieg er Sandslivegen.

Dere tar bybanen fra Sandslivegen til Kronstad som tar ca 26 minutter.

Fra Kronstad bybanestopp må dere gå ca 5 minutter til hallen.

For dere som kjører til hallen, ligger Haukelandshallen ved Brann Stadion, klikk HER for veibeskrivelse med Google Maps.

Påmelding

Påmelding for kvalifiserte lag til landsfinalen gjøres her: https://www.profixio.com/pamelding/redirect.php?tknavn=mvgs_landsfinalen_20

Påmeldingsfrist: fredag 6.12.19 kl. 23.00

Påmeldingsavgift: 3000,-

Se her for påmelding til kvalifiseringsturnering i de ulike regionene: https://volleyball.no/mvgs/

Tidsplan

Fredag

Lørdag

Søndag

Hvor spilles kampene?

Start typing and press Enter to search