Flott start på NM Regionlag 2020

Første dag av årets mesterskap for regionlag har vært en glede å følge. Vi har fått oppleve mange tette og spennende oppgjør, og det har vært svært god stemning i Ekeberghallen. Det er utrolig gøy å se at så mange reiser til Oslo for å følge lagene sine.

Mesterskapet ble høytidelig åpnet av president Eirik Sørdahl. Deretter spilte alle lag tre puljekamper hver. Etter første dag er det Øst og Hordaland som står igjen som puljevinnere på guttesiden, og på jentesiden er det Nord og Rogaland som har lykkes best.

Lørdag morgen er det klart for kvartfinaler, og det er vinn eller forsvinn for alle lag. Da kan alt skje, så om du vil ha litt spenning før cupfinalene for senior er det lurt å ta turen til Ekeberghallen.

NM Regionlags arrangementsside finner du kampoppsett, resultater, informasjon om lagene, stream til alle kamper og mye mer.

Fotograf Tomm Hansen har delt bilder fra mesterskapets første dag HER.

Har du enda ikke kjøpt billetter til lørdagens cupfinaler, kan du kjøpe det HER. Det er også mulig å kjøpe billetter ved inngangen til hallen.

Nyeste innlegg

Samarbeidspartnere

Cloudnames Calanus Oil Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane
Cloudnames Calanus Oil Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane

Start typing and press Enter to search