Trener
Dommer
Leder
Arrangement
Klubbutvikling

Klubbutviklingskalender

Besøk i klubb

Høsten 2021 fortsetter vi suksessen prosjektet Sandasol der vi besøker klubber og gjennomfører en inspirasjonsøkt med fokus på miniaktivitet og deretter et møte med klubbens styre. Etter å ha reist gjennom både sør- og vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge i vår er det denne gang deler av Viken og Innlandet som skal få besøk.

Les mer om Sandasol her: https://volleyball.no/reiserute/ og se bilder fra besøkene som allerede er gjennomført her https://volleyball.no/klubbesok/

 

Videre utover sesongen 2021-2022 vil vi igjen tilby ordinære klubbutviklingsprosesser hvis covid-19 er under kontroll. Her er alle klubber som ønsker å ta del i vårt klubbutviklingsprogram velkommen til å ta kontakt med oss for nærmere avtale. Mer om klubbutvikling kan leses her: https://volleyball.no/klubbutvikling/

Vår klubbveileder Kate Sønstebø: kate.sonstebo@volleyball.no/ 419 33 774 kan også kontaktes for mer informasjon og avtale om besøk.

 

Webinar
I løpet av sesongen inviterer vi også til flere kortere webinar tilpasset klubbens styre. Webinarene settes opp fortløpende og påmeldingsinfo finnes under overskriften Utdanning – Kurskalender – Leder.

Du finner også mer informasjon om alle våre kurs under overskriften Utdanning – Våre kurs – Leder.

Read More
Idrettskretskurs

Kurs i regi av idrettskrets

NVBF oppfordrer alle volleyball og sandvolleyballklubber å delta på kurs i regi av idrettskretsene. Idrettskretsene tilbyr ulike kurs på tvers av idrettsgrenene, og temaet er ofte knyttet til drift av klubb.

Blant de mest populære kursene idrettskretsen tilby er:

– Klubbens styrearbeid i praksis
– Klubbadmin (idrettens medlemssystem)
– Lederkurs for ungdom
– Økonomistyring

Oversikt over kurstilbudet hos kretsene finnes her:

Read More
Volleyball i skolen
Tidligere kurs

Motta nyhetsbrev

Kontakt oss

Kjøp lisens

Samarbeidspartnere

Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane
Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane

Start typing and press Enter to search