Trener
Dommer
Leder
Klubbutvikling

Klubbutviklingskalender

Vi tilbyr klubbutvikling i forskjellige uker på ulike steder i hele Norge. Vi er tilstede i de forskjellige områdene fra mandag til fredag. Klubber som ønsker besøk avtaler tidspunkt direkte med vår klubbveileder. Et godt tips kan være å gjennomføre et startmøte når klubben vanligvis har treningstid.

Høsten 2020 starter vi opp igjen med klubbesøk 1. september, om ikke corona-situasjonen har endret seg til det verre. Som tidligere deler vi landet inn i ulike geografiske soner, scroll litt ned for å se når det er mulig for DIN klubb å få besøk. NB! Vi bruker bevisst de gamle fylkesinndelingene for å redusere sonene til overkommelige geografiske områder.

Ta gjerne kontakt med vår klubbveileder Kate Sønstebø kate.sonstebo@volleyball.no/ 419 33 774 hvis din klubb ønsker mer informasjon om klubbutvikling eller ønsker å booke en avtale.

Uke 36 – Region Øst
Uke 38 – Møre og Romsdal/Sogn og Fjordane
Uke 39 – Lofoten/Vesterålen
Uke 40 – Region Nord
Uke 41 – Østfold/Buskerud
Uke 42 – Trøndelag m/Mosjøen
Uke 43 – Hordaland/Rogaland
Uke 44 – Rogaland/Agder
Uke 45 – Oslo
Uke 46 – Telemark/Vestfold
Uke 47 – Innlandet m/Oslo
Uke 48 – Region Øst

 

Read More
Idrettskretskurs

Kurs i regi av idrettskrets

NVBF oppfordrer alle volleyball og sandvolleyballklubber å delta på kurs i regi av idrettskretsene. Idrettskretsene tilbyr ulike kurs på tvers av idrettsgrenene, og temaet er ofte knyttet til drift av klubb.

Blant de mest populære kursene idrettskretsen tilby er:

– Klubbens styrearbeid i praksis
– Klubbadmin (idrettens medlemssystem)
– Lederkurs for ungdom
– Økonomistyring

Oversikt over kurstilbudet hos kretsene finnes her:

Read More
Arrangementkurs

Motta nyhetsbrev

Kontakt oss

Kjøp lisens

Samarbeidspartnere

Cloudnames Calanus Oil Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane
Cloudnames Calanus Oil Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane

Start typing and press Enter to search