Hold ungdommen skadefri

NVBF i samarbeid med Skadefri inviterer til webinar om skadeforebyggende trening for ungdom

En sentral utfordring i ungdomsidretten, særlig fra spillerne er 14-16 år og oppover, er at det blir mange arenaer og muligheter, særlig for de beste spillerne. Uten god styring og en helhetlig tenking er det en risiko for at det ikke blir en fornuftig balanse mellom trening og kamper, eller at treningsinnholdet får den variasjonen som er riktig for optimal utvikling. Mange unge spiller både volleyball og sandvolleyball, og har sånn sett sesong hele året. Da er det nyttig å få inkludert skadeforebyggende trening i volleyballøkta, og gjerne med spill over nett så tidlig som mulig.

Hvordan kan man tilrettelegge for skadeforebyggende trening i en ellers hektisk treningshverdag? Hvorfor er det så viktig å prioritere dette? Hvordan bruke Skadefri-appen aktivt på trening og i forberedelse?

Skadefri tar oss gjennom de viktigste prinsippene og kommer med konkrete eksempler fra de nye volleyballøvelsene på «Skadefri».

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Onsdag 20.april kl. 19.00-21.00 inkludert praktiske oppgaver og spørsmål

Praktisk info

Kursholder: Glenn Aarsand, fysioterapeut Stavanger Idrettsklinikk og Skadefriambassadør

Passer for: Målgruppen er volleyballtrenere som trener ungdom. Andre interesserte kan også delta.

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen 20.april til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen 20.april.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 100,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: tirsdag 19.april kl. 18.59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search