Klubbutvikling – hva strever vi med?

NVBF inviterer til webinaret «klubbutvikling – hva strever vi med?»

Frivillige organisasjoner – som idrettslagene – har en unik mulighet til å gi mennesker en meningsfull hverdag. Alle kan finne sin plass i klubben, som utøver, trener, styremedlem, dommer, arrangør osv. I noen klubber blir medlemmene aktive i en eller annen rolle hele livet, de føler tilhørighet og velger å bruke av sin fritid også etter endt aktiv karriere. Hvilke mekanismer må settes i gang for at medlemsmassen blir? Hva kan klubben gjøre for å skape dette miljøet folk velger seg til? Kursholder er psykolog/sivilingeniør/offiser Joar Skjevdal, som også er ildsjel i Jardar IL – en av klubbene som har knekt denne mellommenneskelige koden.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Torsdag 13.januar kl. 20:00-21:00

Praktisk info

Kursholder: Joar Skjevdal, Jardar IL og psykolog/sivilingeniør/offiser

Passer for: Klubb-/gruppestyrer og andre ressurspersoner klubben har knyttet til seg.

Forkunnskaper: Ingen

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen dato.måned til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen dato.måned.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: onsdag 12.janaur kl. 19:59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search