Overgangskurs til trenerløypa – modul 2 (via nett)

Har du trenerkompetanse etter NVBFs gamle trenerstige? Ønsker du å oppdatere din kunnskap? Vil du rekvalifisere din trenerstatus? Da er overgangskurs aktuelt for deg.

NVBF har gleden av å invitere til overgangskurs – del 2 i september 2020. Kurset passer for deg som har trenerutdanning fra før høsten 2013, lang trenererfaring og/eller spillererfaring som til sammen kvalifiserer til minimum gammel Trener 2. Kurset skal gi eksisterende trenere kunnskap om de nye kompetansekravene i Trenerløypa, som ikke var en del av deres opprinnelige kursing i Trenerstigen.

Mer om overgangskurs kan leses her: overgangskurs

Dette overgangskurset gjennomføres som en blanding av kursleksjoner via nett og hjemmeoppgaver.

Praktisk informasjon

Tid og sted:
27.august – 08.september: hjemmeoppgaver
Hjemmeoppgaver sendes ut til deltakere dagen etter påmeldingsfristen er ute.
09.september kl. 19.30 til 22.00: Oppstartsmøte via nett
23.september kl. 19.00 til 22.00: Avslutningsmøte via nett
Kursinstruktør: Jon Grydeland
Forkunnskaper: Deltager må ha trenerutdanning fra før høsten 2013, lang trenererfaring og/eller spillererfaring som til sammen kvalifiserer til minimum gammel Trener 2.
Bestått kurs: Du må delta på begge nettsamlingene og få hjemmeoppgaver godkjent for å få kurset bestått.
Kursavgift: kr. 600,-.

Overgangskurs består av to moduler der det er modul 2 som gjennomføres disse dagene. Deltager må i tillegg gjennomføre modul 1, Minitreneren, for å få fullført og bestått kurset.

Påmelding gjøres via minidrett: Påmelding. Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «Overgangskurs» under fanen kurs. Påmeldingen er bindende. Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected]. Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager.

I forbindelse med kurset foretas det innplassering av din trenerkompetanse i ny trenerløypa. Dette gjøres basert på din utdanning og erfaring fra tidligere. Vennligst send inn følgende skjema til [email protected] for vurdering. NB: Det er ikke nødvendig for deltagere som tidligere er blitt vurdert å sende inn skjemaet på nytt.


Påmeldingsfrist: onsdag 26.08.2020

 

Spørsmål om kurset kan rettes til NVBF ved [email protected].


Velkommen!

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search