Regelkurs (webinar)

NVBF inviterer til regelkurs (webinar) i mars

Regelkurset skal gi deltakerne en forståelse av reglene for å kunne være en kampleder/dommer på ungdomsnivå. I tillegg skal kursdeltakerne få en grunnleggende innføring i regler som bidrar til trygg og god kampledelse, og som også bidrar til gode holdninger og forståelsen av hvorfor «Fair Play» er viktig i volleyball/sandvolleyball. Kurset tar utgangspunkt i tre grunnleggende prinsipper for god kampledelse. Disse prinsippene skal være et hjelpemiddel for deltakerne til å forstå hva god kampledelse innebærer. Det forventes at deltakerne etter endt kurs skal forstå viktigheten av:

  • å ha basis regelkunnskap. Dette innebærer å ha kunnskap om reglene for volleyball/sandvolleyball, forstå hensikten med reglene og kunne bruke reglene på en fornuftig måte.
  • å være en god kampleder. Dette innebærer å vise god ledelse og organisatoriske evner, sammen med en personlighet og holdning som skaper trygghet, tillit og respekt hos alle kampens deltakere og publikum. Kjenne til de forskjellige deltagernes roller med tanke på rettigheter og begrensinger.
  • betydningen av kampskjemaet. Dette innebærer grunnleggende kunnskap om selve kampskjemaet og hvorfor dette må føres riktig.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Torsdag 4.mars kl. 18:00-20:00

Praktisk info

Kursholder: Robert Spilman

Passer for: Ungdom / spillere / trenere i alle årsklasser som ønsker å lære om spillereglene og de forskjellige deltagernes roller og rettigheter.

Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper kreves

Nedre aldersgrense: 11 år

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av 3.mars til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av den 3.mars.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurshelgen rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 100,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: onsdag 3.mars kl. 17.59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search