Sittevolleyball (webinar)

NVBF inviterer til webinar om sittevolleyball i november

Visste du at sittevolleyball er en av verdens største paraidretter? I Norge i dag har vi fem klubber som organiserer dette tilbudet. Vi har noen lag som består av kun parautøvere, mens andre lag har både funksjonsfriske og parautøvere på samme lag. Sittevolley spilles med lavere nett, mindre bane og da som navnet tilsier sittende på gulvet. Vi kan bekrefte at det er fartsfylt og ikke minst morsomt å delta i denne delen av vår idrett.

 

På dette webinaret vil vi få høre litt om verdien av paraidrett, og vi får møte Tønsberg Volleyballklubb som har tilbudet – og hvordan de legger til rette for sine utøvere. Kanskje det ikke er så komplisert som man fort kan tro…?

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Tirsdag 24.november kl. 19.30-20.30

Praktisk info

Kursholder: NVBF sammen med Mette Berg, rådgiver paraidrett i Norges Idrettsforbund og Anne Katrine Aas fra Tønsberg Volleyballklubb

Passer for: Styret + andre ressurspersoner i klubben

Nedre aldersgrense: 13 år

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut innen 24.november til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av den 24.november.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50 kr,-.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: mandag 23.november kl. 19:29

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search