Sommerens turneringstips!

NVBF inviterer til webinar om sommerens turneringstips!

I fjor satte vi fokus på Lokale turneringer, og vi viderefører dette engasjementet. I tillegg ønsker vi å løfte konkurranseaktiviteten Miniliga, et konsept som for flere er kjent fra innendørs volleyball. Eva Øfstaas fra avdeling Arrangement og konkurranse gir gode tips om hvordan man kan komme i gang og hvordan man gjennomfører. Her er det både mulig å få til mer aktivitet og ikke minst kan dette være en inntektskilde for klubbene.

 

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Tirsdag 19.april kl. 20.30-21.30

Praktisk info

Kursholder: Eva Øfstaas, NVBF

Passer for: Styremedlem eller andre ressurspersoner i klubb som planlegger eller ønsker å arrangere lokale sandvolleyballturneringer / miniturneringer

Forkunnskaper:  Ingen forkunnskaper kreves

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen 19.april til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen 19.april.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 100,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: mandag 18.april kl. 20.29

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search