Trener 1, del 2 – kurs i Bø i Vesterålen

Trener 1 er første nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på innlæring og deltagelse. Trener 1 er et tilgjengelig kurs for alle fra 16 år som ønsker å starte på en trenerutdanning. Som deltagere på Trener 1 for treneren en plattform av basiskunnskaper om utøvernes basisferdigheter. Mer info om Trener 1 finner du her: https://volleyball.no/product/trener-1/

Trener 1 består av fire kursmoduler, samt praksis. Kurshelgen 29.-30.august vil bestå av modul 3 – verdibasert ledelse og modul 4 – treningsøkta.

Tidsplan:
Lørdag 29. august kl. 0900-1800
Søndag 30. august kl. 0900-1400

Sted: Bøhallen

Kursavgift:  kr 600 pr modul (kr 1200 for helga).

Instruktør: Morten Hunstad

Praktisk informasjon: Still i treningstøy. Husk vannflaske, matpakke, og knebeskyttere hvis du har.  Og ta gjerne med noe langermet treningstøy.

For nærmere informasjon, kontakt: 

Morten Hunstad, tlf. 473 73 486  –  [email protected]

 

PÅMELDING

Pris pr. dag Kr. 600

Påmelding gjøres direkte i idrettskurs/via minidrett.no HER.

Betaling gjøres ved påmelding.

Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

Påmeldingsfrist: Søndag 23.08.2020 

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «NVBF – trener 1» under fanen kurs. Påmeldingen er bindende. Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på Tlf: 21 02 90 90 eller mail:  [email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

 

VELKOMMEN TIL KURS!

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search