Trener 2, del 1 – kurs i Bergen

NVBF har gleden av å invitere trenere fra hele landet til Trener 2, del 1 kurs i Bergen!
Det er fortsatt usikkerhet knyttet til Korona-situasjonen i Norge, men vi planlegger for at det er mulig å gjennomføre dette kurset i september. Kurset vil bli avlyst hvis forholdene tilsier at det ikke er mulig å gjennomføre.

Innholdet i kurset
Trener 2 er andre nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på deltakelse og utvikling og er spesielt rettet mot utøvere i ungdomsalder. Innholdet er bygd opp i tre kursmoduler: Trenerrollen, Ferdighetsutvikling og Trenerpraksis. Totalt går kurset over to kurshelger. Målet med Trener 2 er å gjøre treneren i stand til å ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Trener 2 bygger videre på kunnskaper og praksis fra Trener 1, men det tilkommer også nye moment for at deltagerne skal utvikle sine kunnskaper og ferdigheter for å bli en mer kompetent «helhetstrener».

Praktisk informasjon
Kurshelg: 4.-6.september 2020
Fredag 4.september: 17:30-21:30. Sted: Bergen, Idrettens Hus
Lørdag 5.september: 09:00-18:00. Sted: Bergen, Haukelandshallen
Søndag 6.september: 09:00-17:00. Sted: Bergen, Haukelandshallen

Trenerutvikler: Marcin Gaarden, tlf. 466 11 860

Vi informerer om at noe av kurset vil foregå på engelsk.

Forkunnskaper
Kursdeltagerne må fylle 18 år det året kurset starter og Norges Volleyballforbunds Trener 1-utdanning må være gjennomført og bestått.

Krav
Det er obligatorisk oppmøte alle kursdager. I tillegg må deltagerne gjennomføre obligatorisk e-læring og praksis for å motta autorisasjon.

Kursavgift
Kursavgiften for Trener 2, modul 1 er 1500 kr. Kursavgiften betales ved påmelding.
Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

Påmelding
Påmelding gjøres her: https://minidrett.nif.no/Event#3689540-010

Kurset kan også søkes opp manuelt ved å søke opp “3689540” under kurs på Minidrett. Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected]. Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager.

Påmeldingsfristen er fredag 21.august

Spørsmål kan rettes til NVBF ved avdeling Utvikling og kompetanse: [email protected]

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search