Trener 2, del 2 – kurs i Stavanger

NVBF har gleden av å invitere trenere fra hele landet til Trener 2, del 2 kurs i Stavanger!
Det er fortsatt usikkerhet knyttet til Korona-situasjonen i Norge, men vi planlegger for at det er mulig å gjennomføre dette kurset i september. Kurset vil bli avlyst hvis forholdene tilsier at det ikke er mulig å gjennomføre.

Innholdet i kurset
Trener 2 er andre nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på deltakelse og utvikling og er spesielt rettet mot utøvere i ungdomsalder. Innholdet er bygd opp i tre kursmoduler: Trenerrollen, Ferdighetsutvikling og Trenerpraksis. Målet med Trener 2 er å gjøre treneren i stand til å ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Trener 2 bygger videre på kunnskaper og praksis fra Trener 1, men det tilkommer også nye moment for at deltagerne skal utvikle sine kunnskaper og ferdigheter for å bli en mer kompetent «helhetstrener».

Praktisk informasjon
Kurshelg: 4.-6.september 2020
Fredag 4.september: 17:30-21:30. Sted: Stavanger
Lørdag 5.september: 09:00-18:00. Sted: Stavanger
Søndag 6.september: 09:00-17:00. Sted: Stavanger

Trenerutvikler: Magnus Borge Johansen.

Forkunnskaper
Kursdeltagerne må fylle 18 år det året kurset starter og Norges Volleyballforbunds Trener 1-utdanning må være gjennomført og bestått. Denne kurshelgen innebærer del 2 av kurset, men man kan delta på del 2 av kurset før man deltar på del 1.

Krav
Det er obligatorisk oppmøte alle kursdager. I tillegg må deltagerne gjennomføre obligatorisk e-læring og praksis for å motta autorisasjon.

Kursavgift
Kursavgiften for Trener 2, modul 2 er 1500 kr. Kursavgiften betales ved påmelding.
Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

Påmelding
Påmelding gjøres her: https://minidrett.nif.no/Event#3654903-010

Kurset kan også søkes opp manuelt ved å søke opp “3654903” under kurs på Minidrett. Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected]. Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager.

Påmeldingsfrist: fredag 21.august

Spørsmål kan rettes til NVBF ved Utvikling og kompetanse: [email protected]

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search