Tullball – webinar

NVBF har gleden av å invitere til webinar med temaet Tullball.

Tullball er Steinkjer VBKs tilbud for barn i alderen 4 til 6 år og deres foreldre/foresatte. Her er det fokus på åpen hall, frilek, ballsidighet og foreldreinnvolvering.

Irene Sand, leder i Steinkjer VBK, deler sine erfaringer om organiseringen av Tullball. Hvordan organiserer klubben samlingene? Hvordan involverer man foreldrene? Trenger man trenere? Dette er noen av spørsmålene vi kommer innom i dette timeslange webinaret.

Etter webinaret håper vi andre klubber har fått ny inspirasjon og praktiske tips til hvordan man kan sette igang lignende grupper i egen klubb.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Onsdag 21.oktober kl. 20:00-21:00

Praktisk info

Kursholder: Irene Sand

Passer for: Ressurspersoner i klubb som er interessert i å utvikle klubbens aktivitetstilbud videre.

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut innen 19.oktober til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av den 19.oktober.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurshelgen rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50 kr,-.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: lørdag 17.oktober

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Innspill til temaer i webinar!

Webinaret med Tullball som tema er det første vi gjennomfører i denne formen. Vi ønsker innspill til temaer fra klubber som kan dele av egne erfaringer eller har et tema de ønsker å lære mer om. Foreslåtte/ønskede temaer må være knyttet hvordan klubber kan organisere et mestringsorientert og trygt tilbud for barn og unge innen volleyball/sandvolleyball/paravolley. Målsetningen med seminarene er at klubber seg i mellom kan dele erfaringer og få ny inspirasjon i aktivitetsutviklingen. Forslag til temaer kan sendes inn via følgende link: https://www.formpl.us/form/1564076006

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search