Valgkomiteens ansvar og oppgaver

NVBF inviterer til webinar om valgkomiteens ansvar og oppgaver

Kurset gir en innføring i hvordan idrettsorganisasjonen er bygd opp. Deltakerne blir kjent med aktuelle paragrafer som gir forståelse for valgkomiteens ansvar og formelle krav. Det gis tips til hvordan valgkomiteen kan legge opp sitt arbeid slik at det blir mest mulig effektivt. I kurset klargjøres hva som kreves av valgkomiteen i forbindelse med årsmøtet. Det gis tips til nyttige maler som kan benyttes i valgkomiteens arbeid.

Webinaret gjennomføres på teams, og det åpnes både for spørsmål og dialog underveis. Om det er praktisk mulig kan gjerne flere fra samme styre / valgkomitè delta slik at de praktiske oppgavene underveis kan løses i fellesskap og med realisme. Målet med webinaret er å gi deltagerne gode verktøy for å gjøre valgkomiteens arbeid så bra som mulig.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Onsdag 12.januar  kl. 18:00-20:00

Praktisk info

Kursholder: Kate Sønstebø, NVBF

Passer for: Medlemmer av valgkomite

 

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen 12.januar til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen 12.januar.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: tirsdag 11.januar kl. 17:59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search