Valgkomiteens ansvar og oppgaver

NVBF inviterer til webinar om valgkomiteen

Valgkomiteens arbeid er viktig, for det er denne komiteen som bestemmer hvordan klubben skal drives fram til neste årsmøte. Å finne de riktig personene til de ulike oppgavene er en kunst, og arbeidet kan bli både morsommere og bedre om man gjøre gode forberedelser. Det er også noen lovpålagte retningslinjer som må overholdes, og i webinaret tar vi for oss «tips og triks» i tillegg til at vi deler gode ideer til hvordan komiteen kan komme i land med sine oppgaver.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Mandag 9.januar kl. 20.00-21.00

Praktisk info

Kursholder: Kate Sønstebø

Passer for: Passer for styret, valgkomiteer og andre ressurspersoner i klubben

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen 9.januar til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen 9.januar.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Webinaret er gratis.

Påmelding

Påmeldingsfrist: mandag 9.januar kl. 19.00

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search