Finnsnes VBK og NVBF har gleden av å inviterer til Trener 1s moduler Verdibasert ledelse (modul 3) og Treningsøkta (modul 4) i september. Dette kurset passer perfekt for deg som er nysgjerrig på en trenerkarrière eller har lyst til å utvikle deg videre som trener.

Trener 1 er første nivå i Norges Volleyballforbunds trenerløype. Fokuset i utdanningen er på innlæring og deltagelse. Trener 1 er et tilgjengelig kurs for alle fra 16 år som ønsker å starte på en trenerutdanning. Som deltagere på Trener 1 får treneren en plattform av basiskunnskaper om utøvernes basisferdigheter.

 

Praktisk informasjon om kurset:
Tid: 7. september kl. 10.00 – 17.00 (Modul 3 – Verdibasert ledelse)
8. september kl. 10.00 – 17.00 (Modul 4 – Treningsøkta)
Trener 1 består av fire moduler, samt praksis. Du kan melde deg på en eller begge moduler avhengig av hva som passer denne helgen, men man må gjennomføre alle modulene for å få Trener 1 bestått. Praksis gjøres med eget lag.

Sted: Finnsnes
Passer for: trenere, foreldre, lærere og ungdom.
Kursinstruktør: Mette-Kristin A. Østvik/Anders Ryssdal
Forkunnskaper: Interesse for volleyball/sandvolleyball
Krav: Deltagerne må fylle 16 år inneværende år eller være eldre for å delta.
Kursavgift: 500,- per modul
Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

Påmelding gjøres via minidrett: Påmelding Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke opp kurset «Trener 1 – modul 3 og 4 – Finnsnes H19 – volleyball» under fanen kurs.

Har du problemer med å melde seg på? Send en mail til [email protected] og oppgi hvilket kurs du vil delta på, navn, fødselsdato, klubb, telefon og e-post så hjelper vi deg med påmelding.

Påmeldingsfrist: 31. august 2019

Mer informasjon om Trener 1 finnes på denne nettsiden: Trener 1
Spørsmål kan rettes til NVBF på kompetanse@volleyball.nå

Velkommen!

Sjekk ut vårt kurstilbud på https://volleyball.no/kurskalender/. Kalenderen oppdateres forløpende!

Start typing and press Enter to search