Denne helga spilles tredje runde av Mizunoligaen og 1. divisjon. Det blir prestisjefylte og spennende oppgjør – både i øst, vest, syd og nord.

Nyopprykkede Skjetten skal på tur til Vestland fylke. Kan laget lykkes i å ta sine aller første poeng i Mizunoligaen for kvinner? Både TIF Viking og Førde VBK har vist seg å være både seige og tøffe, og i helga står det om svært viktige poeng for alle de tre lagene. Alt ligger med andre ord til rette for noen artige og severdige kamper både i Bergen og Førde.

Både Oslo Volley, Randaberg og BK Tromsø er fortsatt ubeseiret så langt denne sesongen. Lørdag møtes Oslo Volley og Randaberg til dyst, mens Tromsø får besøk av et formsterkt KFUM Volda. Søndag spiller Oslo Volley på Sand, og TVN-jentene er nok revansjelystne etter et knepent tap i første serierunde. Helgens kamper vil derfor ha stor betydning på tabellen.

Mizunoligaen for menn skal NTNUI på tur mot sydvest. Randaberg har til gode å ta poeng denne sesongen, og de er nok veldig klare til kamp mot det sterke studentlaget fra Trondheim. Søndag møter studentene talentfulle skoleelever fra TVN, et lag som virkelig imponerte mot Førde i første serierunde. Det blir spennende å se hvor langt det holder denne gangen.

Ubeseirede Koll reiser til Tromsø lørdag. Kan Oslogutta fortsette seiersrekken sin? TIF Viking gikk på et forsmedelig tap mot Førde i sist runde. Denne helgen får de besøk av Asker, og det skal nok mye til at de lar poeng gå til spille denne gangen.

Også 1. divisjonslagene til NTNUI blir med elitelaget sydvestover, og lørdag skal guttene møte nyopprykkede Sandnes VBK. Sandnes VBK har et spennende lag bestående av en fin blanding toppspillere og talentfulle unggutter. Det er virkelig stas å ha den tidligere storklubben tilbake i nasjonal serie også på herresiden. Både herre- og damekampen til Sandnes VBK mot NTNUI vil bli streamet på Direktesport.  Med seire i helgens kamper kan for øvrig trøndergutta passere ubeseirede Askim på tabellen.

Begge 1. divisjonslagene til TVN skal spille sesongens første kamp på søndag. Det blir spennende å se hva de yngste talentene fra Sand kan varte opp med denne sesongen. Om NTNUI-damene vinner helgens kamper i sydvest vil de gå forbi både Koll 2 og OSI, og med det overta serieledelsen.

BK Tromsø sine 1. divisjonslag skal til Bergen denne helgen. Lørdag møter herrelaget nyopprykkede BTSI som garantert vil kjempe hardt for å vinne sine første poeng i årets serie. Søndag har TIF Viking muligheten til å innta tabelltopp dersom de går seirende ut av kampen mot BK Tromsø. I dameklassen kan BK Tromsø gjøre et saftig sprang på tabellen om de lykkes i kampene i Bergen.

Gled deg til å følge rundens toppkamper, enten i hallen eller på Direktesport.no.  

 

 

 

Start typing and press Enter to search