20 juni arrangerte idrettslagene i Alver Kommune i samarbeid med KnarvikMila en gratis aktivitetsdag på Knarvik Stadion. I den forbindelse ble Norges Volleyballforbund invitert for å vise hvordan volleyball kan tilrettelegges som paraaktivitetstilbud for 90 barn i alderen 6-10 år. NVBF var så heldige som hadde med tidligere OL-utøver i sittevolleyball, Erling Trondsen. Det ble en innholdsrik dag med mange ulike aktiviteter, underholdning og fornøyde barn!

ENKELT Å TILRETTELEGGE VOLLEYBALL SOM ET PARAAKTIVITETSTILBUD FOR ALLE

Tidligere OL-utøver og spillende trener i KFUM Stavanger, Erling Trondsen, var med for å instruere barna i sittevolleyball. Barna fikk prøve å utføre volleyballslag og øvelser både stående og sittende. Målsetningen var å vise både barna og voksne at det er enkelt å tilrettelegge volleyball i en klasse eller på et idrettslag der det finnes personer med fysisk funksjonsnedsettelse. Reglene i sittevolleyball er omtrent de samme som i tradisjonell volleyball. Forskjellen er at nettet er lavere, banen er mindre og det er tillatt å blokkere serve.

LUNSJ MED GRILLING OG UNDERHODNING

I lunsjpausen var det lagt opp til grilling og underholdning. Da kom «Milla og Milius» på besøk med dans og premie til barna. Denne våren har de reist rundt på barneskoler og barnehager i Nordhordaland for å inspirere barn og unge til å være aktive.

Start typing and press Enter to search