Foto: Heiko Junge

Årets lag i 2021 spiller sandvolleyball!

Prisen for «Årets lag» under Idrettsgallaen 2022 gikk for andre år på rad til sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum. De hadde tøff konkurranse fra blant annet Bodø/Glimt (fotball) og Håndballjentene (håndball). Mol og Sørum har i år vært helt suverene sportslig, og i sommer ble laget tidenes yngste OL-mestere i sandvolleyball. Like etter OL-gullet vant de også sitt fjerde Europamesterskap på rad, og de har rukket å bli tidenes mestvinnende europeiske lag i verdensserien, i en alder av kun 24 og 26 år!

Det har vært et fantastisk idrettsår for Norge, og prisen er derfor ekstra gjev i år. Om vi skulle delt gullmedaljen opp i flere biter og gitt en bit til alle som har bidratt, ville det ikke vært mye igjen til oss. Vi ønsker å takke laget vårt med Kåre Mol i spissen, familie, venner, Norges volleyballforbund, Toppvolley Norge, Olympiatoppen og samarbeidspartnere. Det hadde ikke vært mulig uten dere, sa duoen i takketalen sin i Oslo Spektrum.

Anders Mol og Christian Sørum var også nominert til «Årets navn,» og Kåre Mol, hovedtrener for herrelandslaget i sandvolleyball, nominert i kategorien «Årets trener».

NVBF gratulerer alle involverte med en fantastisk og velfortjent pris. Vi er svært stolte av gullguttene våre! 

Start typing and press Enter to search