Årest NM U19 er nå ferdigspilt.
Over 100 kamper ble spilt i løpet av 3 dager i Forus Sportssenter, der volleyballgruppene i Austrått IL og Gjesdal IL lagde en flott ramme rundt arrangementet.

NVBF gratulerer årets Norgesmestre i U19-klassen, KFUM Stavanger og Kristiansand Sandvolleyballklubb, samt arrangørklubbene Austrått Il og Gjesdal IL for vel gjennomført arrangement.

Begge de nybakte Norgesmestrene gikk ubeseiret gjennom hele mesterskapet til tross for at de fikk veldig god motstand underveis.
I finalen for jenter vant KFUM Stavanger 27-25, 25-22 over KFUM Volda, mens Sandnes VBK slo KSK 25-20, 29-27 i bronsefinalen.  KSK vant 25-22, 25-19 over TIF Viking i finalen for gutter, mens KFUM Volda slo Austrått 25-22, 25-22 i bronsefinalen.