Foto: King of The Court

Beach Pro Tour-start i morgen

Emilie Olimstad og Sunniva Helland Hansen er klare for kvalifisering i Beach Pro World Tour Elite 16 i Paris. For å komme inn i turneringen må de vinne to kamper, og første kamp er mot Sveits på onsdag 28. september. De ferske norgesmestrene har hatt gode uker nå med trening, og er veldig klare for flere kamper igjen.

Etter King of The Court har vi fokusert mer på det fysiske, og trent mer styrketrening kombinert med intervaller. Vi er i vår beste fysiske form for sesongen nå, og gleder oss til å spille! Kamptreningen vår siste tiden har vært veldig bra, og vi har fått sparra mye mot gode guttelag. Nivået på Bech Pro Tour Elite 16 er jo et hakk opp, men Emilie og jeg skal kjempe til siste ball, og gleder oss til slå ifra oss sier Sunniva.  

Olimstad og Helland-hansen har tidligere hatt flere imponerende kamper og turneringer. Og de har vunnet både kamper og sett mot flere lag som har medaljer i årets Beach Pro Tour. Første kvalifiseringskampen til de norske jentene er kl 10:40, og vises på Viaplay.

Kamper og resultater finner man HER

Start typing and press Enter to search