BLI MED PÅ SANDVOLLEYBALL I OSLO SENTRUM

 

Med støtte fra Gjensidigestiftelsen inviterer NVBF denne uka til tre dager med sandvolleyballskole ved Lawo Terrasse på Nationaltheateret.

Torsdag 19. august til lørdag 21. august kan du delta på sandvolleyballskole midt i Oslo sentrum! Det er rigget opp sandvolleyballbane rett ved Lawo Terrasse på Nationaltheateret. Ungdom mellom 13 og 19 år inviteres til å delta på inspirerende treningsøkter med Morgendagens Olympiere som instruktører. Treningene er gratis, og de vil passe for alle, enten man har forkunnskaper i volleyball eller ikke.

 

TIDER FOR SANDVOLLEYBALLSKOLEN

Torsdag 19. august kl. 13.00 – 15.00
Fredag 20. august kl. 13.00 – 15.00
Lørdag 21. august kl. 12.00 – 14.00

Høres dette gøy ut? Møt opp og bli med på treningene!

 

MORGENDAGENS OLYMPIERE

Morgendagens Olympiere er NVBF sin satsningsgruppe av unge talentfulle utøvere i sandvolleyball. Spillerne har, tross sin unge alder, lang erfaring med både volleyball og sandvolleyball, og de har utvilsomt mye å bidra med som trenere for yngre spillere.

Med støtte fra blant annet Gjensidigestiftelsen har Morgendagens Olympiere de siste ukene besøk flere sandvolleyballskoler og volleyballklubber på Østlandet. Både i Stovner SK, Oslo Volley, Moss Volley, Finstad SK, og Koll Volley har barn og ungdom fått delta på inspirasjonsøkter ledet av de unge toppidrettsutøverne. Øktene har bestått av morsomme øvelser og spennende konkurranser. Tilbudet har vært lavterskel og gratis for alle som har ønsket å delta.

Thea, Oda, Frida og Nils fra Morgendagens Olympiere.

Denne sommeren har vi selv fått prøve oss som trenere for første gang. I begynnelsen var vi litt usikre på hvordan vi skulle gjennomføre opplegget. Men etter første besøk fikk vi fantastiske tilbakemeldinger, både fra trenere, foreldre og ikke minst fra deltakerne! Det er veldig energigivende å se så mange ivrige barn som har det moro i sanda! Vi gleder oss allerede til neste år!

– Nils Ringøen, Morgendagens Olympiere.

Heldige vinnere i Moss.

Deltakere på inspirasjonsøkt på Koll Arena.

NVBF SER FREM TIL MYE FLOTT AKTIVITET VED LAWO TERRASSE PÅ NATIONALTHEATERET 19. – 21. AUGUST!

Ved spørsmål, ta kontakt med [email protected]

KLIKK HER FOR Å SE FACEBOOK-ARRANGEMENTET

 

 

Start typing and press Enter to search