Helgen 13.-14. juni er det ENDELIG klart for årets første turneringer i sandvolleyball! Lengter du etter brilleskille, svette og sand i trusa? Artige kamper, herlig stemning og nervepirrende ballvekslinger? Meld deg på! Og husk at sandvolleyballisens for 2020 må være betalt før du kan bli med.

NVBF har valgt å redusere lisenssatsene i sandvolleyball denne sommeren siden koronatiltak har gjort sesongen mye kortere enn normalt. I første omgang er det lokal og regional aktivitet som starter opp. Vi vet fortsatt ikke når nasjonale arrangement kan gjennomføres, og foreløpig er det derfor kun mulig å kjøpe lisens for lokale og regionale turneringer (LT og RT). Grunnlisensen passer for de som vil trene, og kun delta på LT.

Før du kan melde deg på en turnering, må du kjøpe lisens i MinIdrett. Alle som løste sandvolleyballisens i 2019 vil finne årets lisens i profilen sin, klar til å legges i handlekurven. De som er nye i gamet, og som ikke har hatt sandvolleyballisens tidligere, må få hjelp av lisensansvarlig i klubben sin til å legge den inn.

Når lisensen er betalt, vil du kunne melde deg på turneringer på beach.volleyball.no. Dersom du har betalt lisens, men likevel ikke finner navnet ditt ved påmelding, kan du fylle ut dette skjemaet, slik at du blir lagt inn.

NVBF avventer en videre oppmykning fra regjeringen når det gjelder maksimalt antall deltakere pr. arrangement før nasjonal sandvolleyballaktivitet kan begynne. Men når dette er avklart, og nasjonal aktivitet kan bekreftes, vil det åpnes for kjøp av NT og NM-lisenser også. Spillere som skal delta på turneringer de nærmeste ukene bør derfor kjøpe RT og LT-lisens nå. Og når NT/NM eventuelt bekreftes, kan lisensen enkelt oppgraderes til NT og NM-lisens i spillerens MinIdrett-bruker. Lisensen er gyldig fra dagen den kjøpes og ut kalenderåret.

Spillere i U13-klassen som skal delta i minisandvolleyball trenger ikke personlig lisens. Klubben løser da laglisens som gjelder for inntil 8 lag.

Spillere som allerede har kjøpt lisens til full pris, vil få tilbakebetalt beløpet de har betalt for mye. Vi kommer tilbake med informasjon om når tilbakebetaling vil skje.

Kort oppsummert;  Vil du bli med på moroa og spille turnering? Løp og kjøp lisens!

LisenstypeNormalPluss (+)EngangslisensGjelder for
Seniorlisens NT, NM​800,-​1200,-400,-NM, NT, RT, LT
Juniorlisens NT, NM500,-900,-250,-NM, NT, RT, LT
Seniorlisens RT, LT450,-225,-RT, LT
Juniorlisens RT, LT300,-150,-RT, LT
Grunnlisens200,-Trener, dommer, trygg på trening, sittevolleyball. Alle aldre.

Start typing and press Enter to search