Helt siden Alfred Husteli fikk i gang volleyball på Blindheim rundt 1980, har Blindheimscupen vært et fast årlig innslag. Cupen har gitt mange volleyballspillere fra fjern og nær gode volleyballminner, og den har gitt BIL Volley faste inntekter som har bidratt til å holde volleyballen i gang og på et høyt nivå på Blindheim opp gjennom årene. I år var det 44 lag som deltok, helt fra de minste i minivolleyball til de eldste i klassen JU19. I Borgundhallen og Blindheimshallen ble det utkjempet kamper mellom lag fra Trøndelag, Oslo og Bergen i tillegg til veldig mange lokale lag. Flere av de tilreisende lagene ble innlosjert på Blindheim ungdomsskole, hvor det var minidisco, bademuligheter og mye sosialt. Og de fikk god oppvartning fra den utrettelige dugnadsgjengen i BIL Volley.

Turneringsleder Tor Magnus Hopland er strålende fornøyd med arrangementet i år, og har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra deltakende lag; alle har lovt å komme tilbake neste år!

«Antallet lag var litt lavere enn tidligere år, sannsynligvis fordi det var en konfirmasjonshelg over hele landet, og fordi vi arrangerte NM for bare 1 måned siden,» sier Hopland.

I minivolleyballen på lørdag var det, som vanlig, uslåelig god stemning og veldig mye moro på parketten i Blindheimshallen. For de minste er spillegleden i fokus, og ikke minst alle de gode tingene i kiosken!

Når det gjelder resultatene i de eldre klassene, dominerte mange av Blindheims egne lag i sine klasser. JU19-laget vårt vant finalen mot den lokale rivalen SIF/Hessa, og GU15-laget til Blindheim vant finalen mot Førde VBK komfortabelt 2-0. I klassen JU17 og GU17 fikk Blindheims lag 2. plass. Der var det hhv. KFUM Volda og Innherred & Namdalen som stakk av med pokalene.

Turneringslederen vil takke alle som bidro til at cupen ble så vellykket som den ble. Det jobbes veldig iherdig med rekruttering i Blindheim Volley, og Blindheimscupen er veldig viktig i så måte.

Hopland lover at «Blindheimsmaskineriet» skal komme enda sterkere tilbake til neste år, og satser på et solid oppsving i deltakende lag da.»

Tekst og bilde: Einar Juliebø

Start typing and press Enter to search