To nye klubber starter opp med DiamantVolley

Norges Volleyballforbund startet satsningen på DiamantVolley for fullt etter at søknaden til Stiftelsen Dam ble innvilget 15. desember 2020. Etter den tid har det vokst opp nye miljøer i hele Norge. 1. og 3. februar dukker det opp enda to nye tilbud for utviklingshemmede som ønsker å spille volleyball.

DiamantVolley i Bergen, TIF Viking

TIF Viking starter opp med DiamantVolleytreninger torsdag 3. februar. Klubben har ansatt to hovedinstruktører og fem assistenter som skal holde treninger for personer med utviklingshemming hver torsdag klokken 18:30-19:30 på Mjølkeråen skole i Åsane. Målgruppen er personer med utviklingshemming i alderen 10-16 år.

For å få en kickstart på det nye klubbtiltaket inviterer de trenere, foreldre og klubber i nærheten til inspirasjonsøkt med DiamantVolley 29. januar klokken 10:00-12:00 i Vikinghallen. Denne inspirasjonsøkten er gratis og blir holdt av John Walstad som har trent volleyball med personer med utviklingshemming siden 2014. På denne inspirasjonsøkten vil man få en innføring i hva DiamantVolley er, hvordan tilrettelegge for alle, hvordan organisere en økt, hvordan gå frem for å starte opp og hva slags støtteordninger som finnes.

Dersom du eller din klubb har lyst til å få med deg denne inspirasjonsøkten, kan du melde deg på her: https://www.formpl.us/form/2119766134 .  Vi setter tak på 20 deltakere i henhold til de nasjonale restriksjonene. Har du noen spørsmål kan du kontakte Inge Birkeland på e-post: [email protected].

DiamantVolley i Bø Volleyballklubb

Bø Volleyballklubb i Vesterålen starter opp med DiamantVolley 1. februar. Dette er så langt den nordligste klubben som tilbyr volleyball for utviklingshemmede. Treningene skal gå på tirsdager klokken 19:00-20:00 i Bøhallen. Klubben har ansatt instruktører og bestilt nytt utstyr, så nå er de klare til oppstart. Dersom du eller noen du kjenner har lyst til å prøve DiamantVolley i Bø VBK kan du kontakte lederen Morten Rønningen på telefon: +47 91845143 og e-post: [email protected]

Vi ønsker klubbene lykke til!

Start typing and press Enter to search