Sommeren kommer stadig nærmere og med dette kommer også OL i Tokyo. Her er det et volleyballpar vi har store forhåpninger til. Vi har snakket med Christian Sørum og Anders Mol om deres mål før OL.

– Det store målet er å ta en OL-medalje, og da gjerne gullmedalje, sier Anders Mol. Det er helt klart dette som er det store målet for sesongen, samtidig som de også ønsker å opprettholde de gode resultatene de har hatt og beholde rankingen som nummer én i verden. På spørsmål om de føler et ekstra press på grunn av rankingen, sier de at de føler et visst press, men at de bruker dette presset som en motivasjon til å prestere. Vi tenker kun en kamp av gangen, og ønsker å prestere i hver eneste kamp.

Gutene forteller om at de er sultne på å komme i gang igjen, deres neste turnering er i Mexico i slutten av mars. De vil bruke denne turneringen som oppladning til OL, forberedelsene vil bli gjennomført på lik måte som om opp mot OL. De drar til Mexico i god tid før turneringsstart for å bli vant til varmen og klimaet.

Etter en treningsleir på Tenerife, kan guttene fortelle at de føler seg i god form, selv om Mol har hatt en liten lårskade, men at han er godt på vei tilbake.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search