Sommeren kommer stadig nærmere og med dette kommer også OL i Tokyo. Her er det et volleyballpar vi har store forhåpninger til. Vi har snakket med Christian Sørum og Anders Mol om deres mål før OL.

– Det store målet er å ta en OL-medalje, og da gjerne gullmedalje, sier Anders Mol. Det er helt klart dette som er det store målet for sesongen, samtidig som de også ønsker å opprettholde de gode resultatene de har hatt og beholde rankingen som nummer én i verden. På spørsmål om de føler et ekstra press på grunn av rankingen, sier de at de føler et visst press, men at de bruker dette presset som en motivasjon til å prestere. Vi tenker kun en kamp av gangen, og ønsker å prestere i hver eneste kamp.

Gutene forteller om at de er sultne på å komme i gang igjen, deres neste turnering er i Mexico i slutten av mars. De vil bruke denne turneringen som oppladning til OL, forberedelsene vil bli gjennomført på lik måte som om opp mot OL. De drar til Mexico i god tid før turneringsstart for å bli vant til varmen og klimaet.

Etter en treningsleir på Tenerife, kan guttene fortelle at de føler seg i god form, selv om Mol har hatt en liten lårskade, men at han er godt på vei tilbake.

Start typing and press Enter to search