Oskar Raftevold og Førde VBK møter Studentspretten i 1/8-finalen.  Foto: Einar Juliebø

1/8-finalene i NM senior er i full sving rundt i landet. I denne runden deltar alle våre elitelag, med unntak av TVN som ikke deltar i cupen.

1/8-finalene er satt opp som regionale oppgjør der dette er mulig. Vinner av 16.delsfinalen i hver konkurransesone møter regionens elitelag. Men i enkelte regioner er det flere elitelag, og i andre regioner ingen. Derfor avholdt NVBF trekning av rundens kamper mandag 19. oktober. Både for kvinner og menn var fem «regionale» oppgjør gitt på forhånd, mens de tre elitelagene i region Øst ble trukket til å møte hver sine 1/16-vinnere fra regioner uten elitelag i tillegg til vinner i Øst. De åtte kampene som skal spilles i hver klasse, all kampinformasjon og etterhvert også resultater finner du i boksene på siden for NM senior. Alle elitelag spiller bortekamper i denne runden, men fra neste runde blir også dette trukket. Kvartfinalene trekkes mandag 2. november, og sendingen vil kunne følges på NVBFs Facebookside. 

Slik spilles kampene i 1/8-finalene:

1/8-finalen skal avgjøres av en 5-settskamp. Arrangementene skal spilles etter 1.divisjonsstandard, noe som betyr et krav om storbane og balltrillere, men ikke linjedommere. I tillegg tillates ball i tak. Da mange 2. divisjonslag deltar i denne runden er det bestemt at Datavolley og E-scoresheet ikke er nødvendig før i kvartfinalene. Kampene er opprettet i TurneringsAdmin, og resultatene skal registreres der direkte etter kampslutt.

Da gjenstår det bare å heie vilt på egne favoritter. Får vi se en ekte cupbombe også denne sesongen?

Veien til Bjørnholthallen og cupfinale i februar fortsetter!

Start typing and press Enter to search