Oskar Raftevold og Førde VBK møter Studentspretten i 1/8-finalen.  Foto: Einar Juliebø

1/8-finalene i NM senior er i full sving rundt i landet. I denne runden deltar alle våre elitelag, med unntak av TVN som ikke deltar i cupen.

1/8-finalene er satt opp som regionale oppgjør der dette er mulig. Vinner av 16.delsfinalen i hver konkurransesone møter regionens elitelag. Men i enkelte regioner er det flere elitelag, og i andre regioner ingen. Derfor avholdt NVBF trekning av rundens kamper mandag 19. oktober. Både for kvinner og menn var fem “regionale” oppgjør gitt på forhånd, mens de tre elitelagene i region Øst ble trukket til å møte hver sine 1/16-vinnere fra regioner uten elitelag i tillegg til vinner i Øst. De åtte kampene som skal spilles i hver klasse, all kampinformasjon og etterhvert også resultater finner du i boksene på siden for NM senior. Alle elitelag spiller bortekamper i denne runden, men fra neste runde blir også dette trukket. Kvartfinalene trekkes mandag 2. november, og sendingen vil kunne følges på NVBFs Facebookside. 

Slik spilles kampene i 1/8-finalene:

1/8-finalen skal avgjøres av en 5-settskamp. Arrangementene skal spilles etter 1.divisjonsstandard, noe som betyr et krav om storbane og balltrillere, men ikke linjedommere. I tillegg tillates ball i tak. Da mange 2. divisjonslag deltar i denne runden er det bestemt at Datavolley og E-scoresheet ikke er nødvendig før i kvartfinalene. Kampene er opprettet i TurneringsAdmin, og resultatene skal registreres der direkte etter kampslutt.

Da gjenstår det bare å heie vilt på egne favoritter. Får vi se en ekte cupbombe også denne sesongen?

Veien til Bjørnholthallen og cupfinale i februar fortsetter!

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search