Cupfinalen 2021 nærmer seg!

Cupfinalen nærmer seg, og vi gleder oss! Etter utsettelse av Cupfinalen grunnet pandemien, er det endelig snart klart for å kunne få avgjort hvem som blir herrenes og kvinnenes cupmestere! Cupfinalen for kvinnene spilles mellom Koll IL og BK Tromsø. Disse to lagene lå på 1. og 2. plass på tabellen i fjor før Mizunoligaen ble stoppet, og er dermed på papiret den beste finalen man kunne håpet på for alle som liker god underholdene volleyball. På herresiden blir cupfinalen en reprise fra i fjor, men med noen store endringer på begge troppene. Førde vant sist Cupfinale, men må klare seg uten OL-gullvinner Anders Mol som ble MVP og toppscorer i finalen sist gang. TIF Viking har derimot fått nye forsterkninger på midtplassen med tidligere Førde-spiller Sverre Grønnevik Flåskjær har byttet klubb til Bergenslaget.

Cupfinalen blir spilt lørdag 11. september på Norges Idrettshøgskole, Sognsvann og det tillatt med maks 1000 tilskuere.
NVBF er i dialog med Ticketmaster om utlegg av billetter til finalene. Så snart alt er på plass vil man legge ut en nyhet med både link til billettene, informasjon om prisene samt noe krav ift smittevern. Håpet er å få lagt ut billettene til salg i løpet av de første dagene neste uke.