Foto: CEV

Den norske sandvolleyball-fremtiden ser lys ut!

Sunniva Helland-Hansen og Anne Guro Hjortland tapte sin semifinalekamp med minst mulig margin 15-17 i tiebreak, mens Emilie Olimstad og Ingrid Lunde vant overlegent 0-2 over hjemmefavorittene Nederland. Med 1-1 i kamper, var det klart for Golden Match, som er en kamp hvor landslagstrenerne fra hver nasjon kan velge blant alle deres fire spillere hvem de vil skal spille den siste avgjørende kampen sammen. Martin Engvik valgte å satse på Lunde og Olimstad, mens Nederland valgte Raisa Schoon og Katja Stam som Olimstad og Lunde tidligere hadde slått.

Foto: CEV

Dristig valg av Nederland

Det var et dristig valg av Nederlands trener å kjøre på videre med et lag som akkurat hadde tapt 0-2, men det viste seg å være et bra valg tilslutt. Det var tre utrolig spennende sett med et vanvittig trykk fra hjemmepublikumet. Og til slutt var det Nederland som gikk seirende ut av Golden Match 2-1 (21-18, 18-21, 16-14).

Paris 2024

Det norske landslaget er et ungt og spennende lag som bare vil bli bedre og bedre om de fortsetter å trene like hardt og holder seg unna skader. Om bare 3 år er neste OL i Paris, og dette er noe jeg tror de kan klare å kvalifisere seg til.

-Tidligere olympier, Iver Horrem.

 

 

Start typing and press Enter to search