Norges kaptein Jonas Kvalen og Sportssjef Matt van Wezel holdt inspirerende innlegg.

Digital markering av NM Regionlag

Med alle restriksjoner i samfunnet grunnet korona har det dessverre ikke vært mulig å samle de flotte volleyballungdommene våre til et NM Regionlag U16 volleyball i 2021. Mesterskapet var opprinnelig planlagt i Oslo i februar, og da det viste seg umulig ble det utsatt til helgen 16.-18. april. Men det viste seg å være like umulig, og årets mesterskap er nå avlyst. Som et lite plaster på såret inviterte NVBF alle spillere og trenere for de 16 regionlagene til en felles digital markering søndag 18. april.

NVBFs sportsjef Matt van Wezel startet møtet med å beskrive nøkkelen til suksess. Han var innom tema som mentalitet, tro, respekt og kvalitet. I tillegg oppfordret han ungdommen til å følge med på prestasjonene til våre beste spillere i inn- og utland. Akkurat nå er det World Tour i sandvolleyball fra Cancun og EM-kvalifisering for seniorlandslagene i volleyball som er aktuelt å følge med på. Man kan lære utrolig mye av å studere de beste, og vi har en rekke fantastisk gode norske forbilder.

En av dem er landslagskaptein og utenlandsproff Jonas Kvalen. Han har levd profflivet som volleyballspiller i ni år. Jonas hadde laget et inspirerende innslag der han fortalte om sine egne erfaringer med både trening, utvikling og mentalt fokus. I tillegg oppfordret han ungdom som ønsker det, om å ta kontakt med han angående ting de lurer på.

Regionene fikk også konkurrere seg mellom, og grenen som erstattet volleyballspill ble Kahoot. Totalt deltok 161 personer i to Kahooter, og Rogaland og Hordaland gikk av med seieren. Det ble delt ut deltakerpremier til fire heldige vinnere før vi avsluttet med informasjon om åpne samlinger i sandvolleyball. Disse vil bli gjennomført i alle regioner i mai og juni, og alle som deltar er aktuelle for å bli tatt ut på regionlaget i sandvolleyball.

Start typing and press Enter to search