KSK-jentene jubler for finaleseier. Foto: Lars K. Aalgaard

Dobbelt KSK i NM U17

Kristiansand Sandvolleyballklubb vant gull i begge klasser under helgens etterlengtede NM U17 i Stavanger. Det er imponerende hvordan klubben presterer på et høyt nivå i alle juniorklasser år etter år.

HØYT NIVÅ

I både gutte- og jenteklassen var mesterskapet preget av godt organiserte lag og jevnspilte kamper. Mange lag kjempet om medaljene, og søndag fikk vi se fire flotte finalekamper. I finalen for jenter vant KSK til slutt 2-1 over KFUM Volda. For to år siden vant denne årgangen av Volda-jenter også sølv under NM U15 i Tønsberg. Den gang var det Øksil som slo dem i finalen, men i helgens NM U17 var Øksil i bronsefinalen. Øksil-jentene sikret seg bronsemedaljer da de vant 2-0 over Sandnes VBK. I gutteklassen vant KSK over Austrått IL i finalen. Dette er samme finale og samme resultat som under NM U15 i Tønsberg for litt over to år siden. Og i bronsefinalen for gutter fikk TIF Viking en slags revansje fra cupfinalen i september da de slo Førde VBK med 2-0.

Alle resultater fra NM U17 ligger i Profixio.

UTMERKELSER TIL DOMMERE OG SPILLERE

Under premieutdelingen søndag ble det gitt utmerkelser til to dommere; Ørjan Indgul Skogseth og Julian Mortensen. De mottok prisen for å ha vist positiv utvikling, gode holdninger og stå-på-vilje gjennom NM-helgen. NVBF gratulerer!

Mesterskapets stjernelag ble kåret i begge klasser, og her er spillerne som denne gang fikk utmerkelser for sin strålende innsats og sine ferdigheter.

Libero: Elise Munkejord Pedersen, KSK

I jenteklassen ble KSKs Lisa Kleivane kåret til mesterskapets mest verdifulle spiller.

All star team jenter. Foto: Lars K. Aalgaard.

Libero: Mikal Kalstad, Førde VBK

I gutteklassen ble KSKs Even Stray Aas kåret til mesterskapets mest verdifulle spiller.

All star team gutter. Foto: Lars K. Aalgaard.

NVBF gratulerer alle medaljevinnere og alle som mottok utmerkelser!

BILDER FRA NM U17

Fotograf Lars K. Aalgaard tok mange flotte bilder under mesterskapet alle tre dager. Hans bilder finner du her, fra FREDAG, fra LØRDAG og fra FINALENE SØNDAG.

Einar Juliebø fulgte Blindheim sine lag i Stavanger. Han hadde med fotoapparat og har tatt fine bilder av mange lag. Han har delt bildene sine, og du finner dem her – fra FINALENE og fra ØVRIGE KAMPER.

TUSEN TAKK TIL KFUM STAVANGER

All honnør til turneringsledelsen i KFUM Stavanger, med Arve Abrahamsen i spissen. Klubben har, på en imponerende positiv måte, vært parat til å arrangere dette mesterskapet i to år. Og tross alle utfordringer, restriksjoner og utsettelser har de vært løsningsorienterte, villige til å endre, tilpasse og tilrettelegge. I helgen var det endelig mulig å arrangere, og vi fikk  være med på et svært godt organisert NM U17 i Stavanger Idrettshall. Vel blåst og gratulerer med super gjennomføring, KFUM Stavanger!

NVBF vil takke alle lag, gode supportere og stødige dommere for en flott helg i Stavanger! Vi gleder oss allerede til nye mesterskap. Og denne gangen behøver vi ikke å vente mer enn fem måneder.