Det er straks finaler i NM, og nok en gang kan vi se frem til forhåpentligvis meget spennende kamper. 

På damesiden er det by mot bygd, og Koll må nok finne seg i et ganske klart favorittstempel. Laget fra hovedstaden har en stor, bred og svært god stall, og kniver i toppen av Mizunoligaen. Førde har slitt litt mer denne sesongen, men det er mange unge, sultne spillere, og i en finale kan som kjent alt skje. Her er det nok lurt å holde et ekstra øye på Renate Bjerland og Jenny Juliebø som poengplukker for hvert sitt lag.

I herrekampen får vi en skikkelig godbit av en kamp, med det klassiske oppgjøret mellom TIF Viking og Førde VBK. To av de beste klubbene de siste tiårene, og et oppgjør som alltid leverer. Viking er nok favoritter med et vanvittig sterkt lag og en meget sterk høstsesong, mens Førde er alltid ekstreme når det gjelder som mest. Her kan alt skje. Kristian Bjelland og Martin Olimstad vil være nøkkelspillere for hver sin klubb, og mye vil avgjøres av hva slags dag de har.

Cupfinale er alltid gøy og billettsalget går så det suser. Det ryktes at det kommer busslass med supportere fra Førde, så her er det bare å komme seg opp i Ekeberghallen på lørdag. Bestill billett på forhånd, det ligger nemlig an til at det blir fullt!

Vil du forberede deg til kamp? I programmet kan du se troppene lagene stiller med, lagenes profiler og mer.

Start typing and press Enter to search