Påminnelse om lisens

Det er tid for ny volleyballisens gjeldende fra 1. september 2018. Lisensen 2018/19 gjelder fra betalt dato etter 1. september og frem til 31. august 2019. Det er viktig å påpeke at lisens er spillerne, trenerne og dommerne sin forsikring hvis en skade skulle oppstå. Husk at betalt lisens i riktig kategori betyr at spilleren er forsikret, og dette er ikke en sum som blir «gitt bort» til NVBF. Vi minner derfor om at dersom det oppstår en skade på trening eller i kamp og lisensen ikke er betalt, så er man heller ikke dekket av forsikringen. Les mer om lisenskategoriene og forsikringsvilkårene her.  Det er også viktig å huske på at en spiller uten lisens ikke er spilleberettiget, og en klubb som benytter en spiller uten lisens i kamp vil bli fratatt poeng/bøtelegges. Vi ber klubbene ta ansvar for at egne spillere løser lisens.

Nytt for denne sesongen er at lisensen skal betales gjennom Min Idrett og at den såkalte pluss-lisens fordelen ligger inkludert. Erfaringsmessig (fra sesongen 2017/18) ser vi at dette produktet er mer dekkende for de skader som oppstår, og den behandlingsrespons som er ønsket av våre utøvere.

Merk at alle som dømmer eller er trener for et lag må ha løst minimum dommerlisens eller trenerlisens fra og med denne sesongen.  Har en spillerlisens, er denne gyldig også når en opptrer som dommer og/eller trener.

Ønsker du å oppgradere din lisens på et senere tidspunkt, må utøveren betale mellomlegget mellom sin egen lisenstype og lisenstypen som er gjeldende i den serien/konkurransen vedkommende skal spille i.

Min idrett

Betaling av lisens kan kun gjøres via Min Idrett.(Unntaket er laglisens i Minivolleyball og Teen-Volley). Lisens er tilgjengelig for betaling i Min idrett under fanen Min profil. Betalingsstatus vil vises som betalt straks betalingen er fullført.
Min idrett er en personlig side på internett for alle medlemmer i norsk idrett. Logg inn med brukernavnet og passord. Vi anbefaler også at du samtidig kan sjekke om dine kontaktopplysninger stemmer. Dersom disse trenger å oppdateres, så kan du gjøre det på samme sted.

Flere opplever at de ikke får opp lisensen i Min Idrett. I de fleste tilfeller er grunnen til dette duplikater. Det vil si at det er over tid opprettet flere brukere med samme navn eller andre personopplysninger. Disse duplikatene må slås sammen så databasen klarer å skille hvem som skal få tildelt lisens, og når dette har blitt gjort skal det ta relativt kort tid før brukeren kan finne og/evt oppgradere/betale lisensen.

Ettersom NVBF er i en fase bort fra KID og spesialavtaler over til kun betaling i Min Idrett vil NVBF stille med support. Dette gjelder spesielt hvis man ikke finner lisensen sin etter innlogging. Dersom du derimot har problemer med å logge deg inn på Min Idrett så skal du kontakte Norges Idrettsforbund på enten tlf. 21029090 eller sende en mail til [email protected]  Det er også mulig å få fjernstyring support. NIFs supporttelefon er åpen mandag- torsdag fra 08.00 – 19.00 og fredag 08.00-15.30.

Ettersom dette er et verktøy som NIF har utviklet for alle i norsk idrett, anbefaler vi først at du ringer eller sender e-post den veien. Det er også laget flere hjelpevideoer som du kan søke opp på youtube 

Du kan også sende din henvendelse til NVBF til [email protected]for lisens support. I perioder vil det kunne ta noe tid før din henvendelse blir besvart, men vi skal ha ekstra fokus på lisens nå i september før sesongstart.

Generelt om lisens

Les mer om lisensbetaling på https://volleyball.no/lisens-volleyball-og-sandvolleyball/

Lisenstyper og priser: https://volleyball.no/lisens-volleyball-og-sandvolleyball/

 

Start typing and press Enter to search