Nyvalgt styremedlem i klubb eller skal du velges inn på årsmøtet? Da anbefaler vi deg å bli med på styrekurs i mai.

 

Styrets ansvar
NVBF inviterer til kurset Styrets ansvar henholdsvis 12., 14., 19., og 27. mai. I løpet av kurset gjennomgår vi blant annet hvilket ansvar du som styremedlem har, hvilke lovpålagte oppgaver som må utføres, hva som er nytt i NIFs lov, nyttige maler og tips til organisering av styret. Kurset varer 1 time og streames via nett. Det koster 50,- å delta.

 

Kurs om bruk av verktøyet KlubbAdmin
NVBF inviterer i samarbeid med Innlandet idrettskrets til kurs om bruk av verktøyet Klubbadmin. Gjennom gratisverktøyet klubbadmin administrerer styret klubbens medlemmer. Vi inviterer til to forskjellige kurs om bruk av verktøyet.

Den 25. mai går vi nærmere igjennom medlemsadministrasjon. Vi ser da på funksjonen personer, deriblant søk, filter, opprette medlem, endre medlem, avslutte medlemskap og utvalg (opprette, endre slette, plassere).

Den 26. mai ser vi nærmere på hvordan faktureringsfunksjonen fungerer. Her lærer du blant annet om fakturering, fakturalogg, purring, kreditering og annen oppfølging. Begge kursene varer henholdsvis 1,5 timer. Du kan delta en eller begge dager. Kurset er gratis og streames via nett.

Du finner mer informasjon om det enkelte kurs og link til påmelding via vår kurskalender under fanen leder: Kurskalender 

Deltagelse på kurset er en effektiv måte å få en innføring i ditt ansvar og plikter som medlem i klubbstyret. Vi anbefaler alle på det sterkeste til å delta.

Velkommen!

Start typing and press Enter to search