Klubbveileder Kate Sønstebø har hatt en aktiv uke. Blussuvoll volleyballklubb, Vikåsen volley og NTNUI volleyball har alle fått besøk av Kate for å komme i gang med klubbutviklingsprosesser.

Klubbutvikling er alt som gjøres for at idrettslaget utvikler seg fra dagens situasjon til en ønsket framtidig situasjon. NVBF inviterer alle sine klubber til å delta i klubbutviklingsprosesser. Klubbutvikling passer for alle klubber som ønsker å utvikle eget miljø og organisasjon. Se her for mer informasjon om klubbutvikling.

 

Startmøte Blussuvoll volleyballklubb

Ti Blussuvollere møtte opp til startmøte på Blussuvoll Skole. Etter gjennomgang av klubbhjulet og kartlegging av forbedringspotensial i klubben, landet gruppen på to tiltaksområder de vil konsentrere seg om i første omgang:

  1. 1. Sosialt fellesskap med fokus på interne turneringer og felles sommeravslutning
  2. 2. Kompetanseheving av dommere gjennom arrangering av dommerkurs

Å få flere dommere i klubben gir større handlingsrom særlig på turneringer, og det å bygge klubb gjennom interne turneringer med blanda lag på tvers av serielagene er både morsomt og bygger klubbfølelse.

Se Blussuvoll volleyballklubb sin Facebookside for flere bilder.

 

Møte med Vikåsen Skole

På under ett døgns varsel klarte Vikåsens primus motor, Beate, å samle hele 22 utøvere/foreldre/ildjseler fra Vikåsen volley. Imponerende!

Her ble det mange interessante diskusjoner, om alt fra kvalitet på selve volleyballaktiviteten til rekruttering, nytt klubbstyre og økonomi, samt det faktum at Vikåsen er den eneste klubben i denne delen av Trøndelag som har ungdomslag.

Vikåsen volley skal blant annet jobbe med å få i gang et mer «levende styre» fram mot oppfølgingsmøtet.

 

Klubbutviklingskveld med NTNUI volleyball

Det var en arbeidsom og kreativ gjeng som møttes i Trondheim. NTNUI fikk utarbeidet målrettede planer de skal jobbe med fram mot oppfølgingsmøtet over nyttår. Her oppfordrer klubben enda flere av klubbens medlemmer til å møte opp! Se her for flere bilder fra kvelden.

 

 

 

 

 

 

Er din klubb interessert i klubbveiledning? Ta kontakt på [email protected]

 

 

 

Start typing and press Enter to search