Hvem fortjener Fair play prisen ?

Under Cupfinalen 11. januar 2020, og som en del av Volley Uka, vil NVBF dele ut en FAIR PLAY PRIS og klubber og medlemmer av NVBF kan nominere sin kandidat. Det kan være både enkeltperson, lag eller klubb som nomineres.

Gode verdier oppstår ikke av seg selv og fair play er én av tre organisasjonsverdier i NVBF. Verdiene våre skal prege vår adferd, kommunikasjon og vår gjensidige respekt for de forskjellige roller vi har i organisasjonen. Vi ønsker at Volleyballforbundets virksomhet skal preges av våre verdier.

Fair play handler om respekt, holdninger og adferd innenfor flere områder, og prisen skal gis til en eller flere som formidler positive verdier og holdninger og utøver fair play og enkelt sagt hvordan vi oppfører oss mot hverandre. Det kan være respekt på og utenfor banen, i garderoben, overfor kampfunksjonærer, arrangørstab, foreldre, spillere, konkurrenter, publikum, media, at man som person, lag eller klubb viser lojalitet til sporten vår, til regelverket, til dommeren, og kort sagt hvordan vi oppfatter og behandler andre som en del av norsk volleyball.

Om prisen:

FAIR PLAY PRISEN skal gis til en person, lag eller klubb som er medlem av NVBF.

FAIR PLAY PRISEN skal synliggjøre fair play gjennom å løfte frem gode eksempler på fair play og utøvelse av NVBFs verdier.

FAIR PLAY PRISEN gis primært på grunnlag av personen, lagets eller klubbens innsats i 2019

Nominasjonsfristen er 3. januar 2020.

Det skal gis en begrunnelse for nominasjonen.

Juryen ledes av generalsekretær Kristian Gjerstadberget.

Start typing and press Enter to search