Det er velkjent at idretten vår har tradisjoner for familiære relasjoner og roller. Noen er foreldre som er trenere for egne barn, andre spiller på samme lag, og det kryr av tvillinger og søsken, onkler og tanter.

Mange i volleyball-Norge kjenner til en familie som driver med sporten sammen. Vi har prøvd å samle noen i denne nyheten. Kanskje det er noen som er ukjente for deg?

Slik kunne vi fortsette langs hele Norges land. Vi gjør et lite «stopp» i Sogn og Fjordane. På en turnering i Førdehuset i oktober hadde Florø  to mødre som spilte på lag med sine døtre (Cathrine Brandsøy Midtbø, Inger-Lise Brandsøy Midtbø, Linda Westbø Solberg og Sara Westbø Solberg). Svelgen hadde to fedre som spilte med sine sønner (Emil Bueie, Kjell Åge Bueie, Tobias Bueie,  Bjørn Kjørslevik, Gaute Heggelund Kjørslevik) og Førde hadde en far som spilte sammen med sin sønn (Arild Undheim og Kristian Bjørvik Undheim), og en mor på Førde (Jorunn Sollid ) spilte mot en sønn (Fredrik Sollid,) trener på Studentspretten.

Vi er stolte over å være en familiesport der alle kan delta!

Start typing and press Enter to search