Foto: FIVB

Fem norske lag deltar på World Tour i Mexico

Fredag 16. april blir det World Tour igjen. Denne gangen har FIVB gjort noen tiltak for å få mest mulig utbytte av de ekstra kostnadene som kommer på grunn av smittevernet. I Cancun skal det ikke spilles bare én turnering, men hele tre på rad. Utøverne blir plassert isolert på hotellrom, og det er kun laget og trenere som blir deres nærkontakter. Dersom ikke reglene følges opp av spillerne,  vil de få en bot, og i verste fall risikerer de å bli kastet ut av turneringen.

Norge reiser med 10 utøvere som skal spille turneringene, 4 kvinner og 6 menn. Anders Mol og Christian Sørum går inn i turneringene som seed nummer 1, og de deltar sammen i de to første turneringene. Deretter reiser de videre til Madrid for å forberede seg til Continental Cup sammen med Hendrik Mol og Mathias Berntsen. H. Mol og Berntsen skal spille sammen i første turnering, men bytter partnere til den andre turneringen. Det tredje norske herrelaget, Nils Ringøen og Svein Solhaug, skal spille alle tre turneringene. Første og siste turnering spiller de sammen, og i andre turnering skal Ringøen spille sammen med Berntsen, og Solhaug med H. Mol.

De fire kvinnene som reiser til Cancun er Ingrid Lunde, Ane Guro Hjortland, Emilie Olimstad og Sunniva Helland-Hansen. Lunde spiller sammen med Helland-Hansen i de to første turneringene, men bytter makker til Olimstad i siste turnering. Hjortland skal spille tredje turnering med Helland-Hansen, og med Olimstad i de to første turneringene.

Informasjon til turneringene i Cancun ligger her

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search