ToppVolley Norge kan bli historisk

​Sluttspill i Mizunoliga går videre mot finalene etter helgens semifinalene. TIF Viking og Førde VBK er videre for menn mens Førde VBK kvinner får følge av ungjentene fra ToppVolleyNorge. Og det siste laget kan bli historisk om de skulle vinne finalene.

Aldri før har ToppVolley Norge gjort det så bra i eliteserien at de spiller om seriemester tittelen. I år skjer det. Jentene på Sand har imponert med solid spill hele sesongen. Kun 2 tap i serien var fasiten før sluttspill begynte. Semifinalene ble vunnet klart med 3-0 og 3-1 mot Oslo Volley. Nå venter Førde VBK som ledet serien fra start til slutt, men som har deres eneste tap for nettopp TVN. Her kan alt skje når lagene møtes til finalekampene.
Av hensyn til at nesten hele TVN laget er tatt ut til U19 EM kvalifisering, vil begge kampene spilles først kommende helg (21-22.4.) i Førde. Da vil man få vite om laget blir historisk som vinneren av Mizunoliga og samtidig klar for spill i Europacup. På sin side kan Førde ta hjem The Double og få rett til å delta i Champions League dersom forholdene ligger til rette for det.
Når kampoppsettet er klart vil det legges ute på nett.

På herresiden er det dags for enda et oppgjør i en rivalen mellom TIF Viking og Førde VBK. Her har man opplevd ganske mange spennende, morsomme og underholdene kamper opp igjennom årene. Hvem so har vunnet mest av disse er det sikkert noen som vet. Men det er kanskje ikke det avgjørende nå. Førde har vist en utrolig evne til å snu kamper og vinne 3-2. TIF Viking på sin side kjører hardt fra starten og bare øker på med resultatene 3-0 og 3-0. Laget fra Bergen virker nesten uslåelig for tiden og øyner enda en sjanse å vinne The Double med retten til Champions League neste sesong. For Førde vil finalekampene gi laget anledning å vise at formtoppen har kommet på perfekt tidspunkt. Uansett resultatene fra finalene vil begge lag kvalifisere seg til Europacup enda en gang.
Førde kamp går i Førde først kommende helg mens andre kampen spilles i Bergen 29.4. Når oppsettet er klart vil det legges ute på nettet.

Samtlige 4 lag har vært blant de beste hele sesongen. Om det er en klar favoritt så må det bli TIF Viking tett fulgt av Førde kvinner. Svaret får vi når dommeren blåser for siste poeng. Dette blir spennende!