Finnsnes Volleyballklubb har hatt stor vekst de siste årene. På få år har de gått fra trimgruppe til å stille lag i 2.divisjon, arrangere turneringer og etablere barne- og ungdomslag. Det har også blitt arrangert Trener 1-kurs for den engasjerte gjengen på Finnsnes!

For et år siden hadde klubben besøk av Kate som jobber som klubbutvikler i NVBF, hun hjalp klubben med å sette mål, både på kort og lang sikt. Et av tiltakene som ble satt i gang er lavterskeltreninger på fredager, her kan de som ønsker være med å trene uansett nivå. Et annet mål som ble satt er å etablere minilag for de aller yngste.

Et år senere har FVBK arrangert sin første miniturnering med lag fra egen klubb, BK Tromsø og Brøstadbotn. Det var en sprudlende gjeng som var samlet i hallen denne helgen. Vi håper dette blir den første av mange barne- og ungdomsturneringer på Finnsnes og Senja. En flott reportasje fra helgen kan du se her: «Her skal alle dra hjem som vinnere!»

Finnsnes VBK er allerede i gang med å planlegge ungdomsskoleturnering i mai.

Hvis andre klubber ønsker besøk av klubbutvikler eller planlegger oppstart av minivolleyball så ta gjerne kontakt på [email protected].

Det er gledelig at volleyballentusiasmen blomstrer i Finnsnes VBK, og vi ønsker dem lykke til med framtidige arrangementer!

Foto: Finnsnes VBK

Start typing and press Enter to search