Like muligheter for alle

I flere år har KFUM Stavanger konkurrert med sittevolleyball-lag  i samme divisjonsspill som stående utøvere. Det har fungert slik at når stående lag har møtt sittevolleyball-lag, spiller begge lag sittende med sittevolleyballregler. Dette er en fin måte å skape arenaer der funksjonsfriske utøvere og personer med bevegelseshemming kan spille sammen og mot hverandre. Nå ønsker flere lag å gjøre det samme!

NVBF ønsker å synliggjøre at ALLE er velkommen til vår idrett

NVBF jobber for like muligheter for alle. Det betyr at alle skal ha like muligheter til å trene, utvikle seg som utøver og konkurrere mot andre lag. Vi oppfordrer derfor flere sittevolleyball-lag til melde seg på lag i lavere divisjoner. Flere lag i region øst vurderer å ta denne muligheten, blant annet Porsgrunn Helsesportlag, Tønsberg VBK og Stovner Sportsklubb.

Stovner Sportsklubb utvider vollleyballtilbudet til personer med bevegelseshemming

Etter at NVBF hadde et introduksjonskurs om sittevolleyball hos Stovner Sportsklubb i januar, har klubben blitt motivert til å tilby faste treninger. Her er alle velkommen! Klubben starter opp tilbudet fra høsten og begynner med kun funskjonsfriske utøvere. De håper at når tilbudet er på plass vil parautøvere strømme til. Stovner Sportsklubb har ambisjoner om å delta i nasjonale og internasjonale turneringer. De er også en av klubbene som har meldt på et sittevolleyball-lag i 5. divisjon i region øst.

Har din klubb lyst til å gjøre det samme?

Start typing and press Enter to search