Foto: Stovner Sportsklubb sitt arrangement i Fossumparken, Stovner. 

Da er sandvolleyballens dag 2022 gjennomført, og for en dag det ble!

Mange trossa regn og vind, mens andre var heldige og fikk nydelige sommervær. Uansett vær, i går var sandvolleyballbanene rundt om i landet fylt med idrettsglede!

Barn, frivillige, voksne, aktive, mosjonister, pensjonister, ungdom, foreldre, familier, NVBFs president – 7. august var alle samla til felles aktivitet, lek, vennskapsturnering, konkurranser, spill og mye mer på arrangementer arrangert av rundt 40 klubber.

Noen måtte ty til ullgensere og regnponcho, men andre stilte i baris og fikk god bruk for solbrillene og solkremen som ble delt ut. Andre oppdaget at de utdelte håndklærne var fine å ha til å tørke bort regn og våt sand.

I Volda ble det spilt vennskapsturnering, i Søgne hadde de bamsemumsjakt, i Blindheim rokka de rokkeringer, i Isfjorden var små og store samla fra 7 tiår, Kristiansund fikk sola på bestilling, Stovner ga ut en haug av gratis pølser og hadde opp mot 200 deltakere, i Tønsberg var det oppvisningskamp, i Halden spilte de turnering mot Fredrikstad, på Finstad koste de seg med mixturnering, hos Fjellmann var det King of the Beach, i Bø i Vesterålen testa de solbriller i regnværet, i Sveio var det åpen turnering, i Røros var palmetrærne på plass, hos Førde var det rekruttering på høyt nivå, i Randaberg stilte de i både regnponcho, ullgenser og baris, Strandvik IL feira 100 års-jubileum, på Sortland trossa de vær og vind, og Gjerpen IL brukte dagen til å få fart på volleyballaktiviteten i klubben igjen!

Og ikke minst har alle arrangementene hatt glede av mange FRIVILLIGE som har stilt opp med partytelt, mat på grillen, nytraktet kaffe, deilige sveler, masse pølser, capri sonne og srilankiske retter, bamsemumsjakt, oppvisningskamper og tilrettelegging for masse aktivitet!

Vi tror og håper at dagen førte til idrettsglede, rekruttering og nye vennskap for mange!

Som Stovner Sportsklubb så fint skrev; «Takk til Beachvolley Vikings som vant OL-gull på denne dagen i 2021, slik at vi hadde ein grunn til å samlast i volleyball-Norge. Vi er klar også 7. august 2023!»

Vi er helt enige, og gleder oss allerede til 7.august 2023!

Takk til alle som bidro til å skape aktivitet og til alle som deltok på denne dagen!

Og takk til Frivillighet Norge som setter fokus på Frivilligheten i Frivillighetens år 2022!

«Norsk idrett er avhengige av frivillige for å overleve»

«Det er en sosial møteplass for både store og små, hvor flere nye vennskap oppstår»

Sagt i Fossumparken under sandvolleyballens dag på spørsmålet: «Hva er bra med å ha frivillige i idrettslag?»

Start typing and press Enter to search