Førde VBK sto for en aldri så liten prestasjon da de gikk videre i CEV Cup for menn

Forrige uken viste Førde VBK hvilke talenter klubben har på herrelaget når de slo gjestene fra Ukraina hele 3-0 i første kampen i CEV Cup for menn. Gjestene, som er helproffe spillere, reiste hjem nokså slukkøret med kun et mål for øye – å vinne returkampen på hjemmebanen og så ta seg videre gjennom Golden Set.

Resultatene fra gårsdagens returkamp viser at første delen av målet ble oppnådd. Kampen ble vunnet 3-1 (21-25, 31-29. 26-24, 25-19), men settsifrene viser at det var alt annet enn lett match for hjemmelaget. Så kom Golden Set, men her ble det brått stopp når gjestene fra Norge slo skikkelig til og vant hele 15-10!  Dermed var sensasjonen fra kampen i Førde gjentatt og laget fra Sogn & Fjordane kunne slippe jubelen løs. De var videre i cupen og skulle nå spille 16.delsfinalene.

Og hvem blir motstanderne? Jo, et lag som er blitt slått ut av Champions League og som Førde kjenner veldig godt – TIF Viking!
Et helnorsk oppgjør som sikrer Norge et lag til 8.delsfinalene i CEV Cup for menn. Et oppgjør som drar frem minner fra utallige toppoppgjør i norsk volleyball enten det er i serien eller i NM. Her loves det intens spill, ekstremt engasjement og masse følelser knyttet til hver ball, hvert poeng.

I forhold til informasjon på CEVs webside skal kampene spilles slik:
(1) Førde har hjemmekamp i tidsperiode 27-29.november.
(2) TIF Viking har hjemmekamp i tidsperiode 4-6.desember.
Til opplysning kan vi informere om at Førde VBK sitt damelag skal også spille hjemme i CEV Cup for kvinner 28.november mot et fransk lag. Kanskje man vil oppleve en dobbelkamp i EuropaCup som ryktes aldri har skjedd før i norsk volleyball?
Uansett så blir det spennende å være i Førdehuset 27-29.november!

Start typing and press Enter to search