I helgen ble den første åpne landslagssamlingen i sittevolley arrangert. Dette er første steg i satsningen inn mot EM på hjemmebane i 2025. Med nyansatte landslagstrenerne Elisabeth Eyde og John Walstad i spissen ble det en vellykket treningssamling!

Totalt 10 spillere var med på helgens treningssamling i Oslo. Samlingen varte fra fredag ettermiddag til søndag formiddag og inneholdt tre balløkter, en basisøkt på Olympiatoppen samt sosialt med middag og bowling på kveldstid. Det hele ble rundet av med en liten turnering på søndagen, der ivrige spillere fra Stovner SK, KOLL, OSI og Lier VBK stilte opp som motstandere. Trenere John Walstad og Elisabeth Eyde hadde ansvar for gjennomføringen av helgen og begge sier seg fornøyde med første samling.

«Stort engasjement på og av banen. Spillere som vil være med på utviklingen av sittevolley i Norge videre, som ser muligheter og som jobber for fellesskapet i veien videre mot EM på hjemmebane i juni 2025» (Elisabeth Eyde, landslagstrener)

«Alle balløkter med fokus på mange balltouch, spillnært og fokus på forflytninger. Søndag fekk vi spelt både herre og damekamp først, for så å dele opp i tre lag og avslutte med miks! Gøy å spille kamper – Motivert gjeng som skiltest søndag» (John Walstad, landslagstrener)

Inn mot EM i Stavanger 2025 er målet å kunne stille et landslag både for damer og menn. I dag har vi ingen landslag i Sittevolley i Norge, men etter helgens samling er jakten på landslaget endelig i full sving!

Veien videre

Neste samling er i Stavanger 24-26. november. Om du har lyst til å ta del i satsningen i Sittevolley eller har andre spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med vår Parakonsulent Øyvind Lie – [email protected].

 

 

Start typing and press Enter to search