Vi utvider søknadsfristen for søknad om utviklingsmidler til 20. november!

NVBF lyser ut utviklingsmidler som skal støtte opp om gode prosjekter som skaper rekruttering og medlemsvekst for aldersgruppen 6-19 år, er trenings -og konurransetilbud for parautøvere i alle aldre og oppstartstøtte til nye klubber.

I 2018 har NVBF fire satsningsområder der alle medlemsklubber er velkomne til å søke om støtte. Dette er:

  • Rekruttering av barn (6-12 år)
  • Rekruttering av ungdom (13-19 år)
  • Oppstart og videreutvikling av trenings -og konkurransetilbudet for parautøvere
  • Oppstartspakker nye medlemsklubber

Se her for mer info om utviklingsmidler og de ulike søknadskategoriene, samt link til søknads -og rapportskjema.

 

Eksempel til inspirasjon – rekruttering av ungdom med volleyballskole i Sarpsborg

I forbindelse med EM-kvalifiseringen i Kongstenhallen august 2018, benyttet Skjeberg VBK og Sarpsborg VBK sammen med Sarpsborg kommune seg av muligheten til å synliggjøre volleyball-idretten for kommunens ungdommer. Alle skolene i Sarpsborg fikk tilbudet om å la sine 8.klasser delta på volleyballskole i skoletiden. Skjeberg og Sarpsborg VBK la forholdene til rette gjennom gode forberedelser, utstyr og transport for instruktør. Lærerne på skolene var med å bistå instruktør Gustavo Vega der det var behov, samtidig som de fikk instruksjoner i hvordan volleyballtreningene kunne foregå.

Det var til sammen rundt 500 elever som fikk være med på volleyballskole denne uken! Tilbakemeldinger fra de deltakende skolene har vært utelukkende positive, og begge arrangørklubbene har fått flere nye medlemmer som følge av volleyballskolen.

Et flott eksempel på et vellykket prosjekt!

 

Start typing and press Enter to search