Styret i Norges Volleyballforbund har ansatt Guro Røen som ny generalsekretær med tiltredelse høsten 2023.

Guro Røen har siden 2018 vært generalsekretær i Norges Studentidrettsforbund. Røen har Master i idrettsvitenskap, fordypning i fysisk aktivitet og helse med tilleggsfordypning i Sport Psychology fra Norges Idrettshøgskole. Hun har vært toppdommer i internasjonal håndball med både Champions League-finale og finale fra Olympiske Leker på merittlisten.

«Norges Volleyballforbund har med dette ansatt en ung, ambisiøs og fremoverlent generalsekretær som skal lede administrasjonen videre for å fremme volleyballidretten både på bredde- og toppnivå, nasjonalt og internasjonalt» – Eirik Sørdahl, president NVBF

Guro Røen gleder seg til oppstart:
«Jeg har alltid sett på volleyballforbundet som en veldig spennende organisasjon, og jeg tror at volleyball har et stort potensial til fortsatt vekst og utvikling, noe som trigger meg! Jeg gleder meg veldig til å bygge videre på alt det gode arbeidet som har vært lagt ned til nå, og sammen med resten av administrasjonen og forbundsstyret utvikle forbundets aktivitet og leveranse ytterligere. Men aller først ser jeg frem til å bli godt kjent med administrasjonen og forbundsstyret, og ikke minst resten av Volleyball-Norge. Vi sees til høsten!»

Start typing and press Enter to search