FOTO: Jon Terje Fossland

NVBF søker etter dyktige trenere til å ta ansvaret for årets regionlag i volleyball. Vi håper at vi i årene fremover har både datoer, treningsopplegg og trenere på plass i god tid før volleyballsesongen starter. Målet er at dette vil være med på å forbedre regionlagstilbudet hvert år.

Har klubben din trenere som er dyktige, og samtidig kunne tenke seg å jobbe med ungdom i litt bredere skala? Da er dette personer vi ønsker å komme i dialog med.

Arbeidet som forventes av regionlagstrenere:
– Holde 4 åpne samlinger i regionen i løpet av høsten. Samlingene er tenkt å avvikles i løpet av en dag, fortrinnsvis første helg hver måned i perioden september-desember.
– Ta ut en bruttotropp til regionlag
– Holde 1-2 treninger for bruttotroppen
– Ta ut endelig lag til NM regionlag
– Ha ansvaret for og følge regionlaget under regionlags-NM

NVBF leter etter en hovedtrener for hvert kjønn i hver region.

Søknadsfrist: 15. juli

Jobben blir honorert med 10.000 kroner per trener. Hver region vil også ha 10.000 kroner (totalt for begge trenere) til å dekke reiseutgifter for trenere.  Det vil også settes av 10.000 kroner til ekstra reiseutgifter som kan søkes om for regioner med større reiseutgifter.

Regionlagstrenerne fra forrige sesong oppfordres til å søke. Alle søknader kan sendes til sportssjef, og bør inneholde en kort punktliste over volleyballerfaring (spiller og/eller trener). Søknaden må også presisere kjønn (lag) og hvilken region treneren ønsker å følge. Trenergrad, fullført og/eller påbegynt, vil vektlegges. Send gjerne søknaden på engelsk, men det er ikke et krav.

Søknad sendes til MattVan.Wezel@volleyball.no

Bli med å forme volleyball-Norge fremover ved å hjelpe oss å finne de beste trenerne til å utvikle og ta vare på ungdommen vår! Vi håper at du vil oppfordre klubbtrenere til å søke stillingen, og videreformidle denne informasjonen til de trenerne i klubben din som du tenker kan være gode kandidater.

Mvh,

NVBF v/ sportssjef

Matt van Wezel

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search