FOTO: Jon Terje Fossland

NVBF søker etter dyktige trenere til å ta ansvaret for årets regionlag i volleyball. Vi håper at vi i årene fremover har både datoer, treningsopplegg og trenere på plass i god tid før volleyballsesongen starter. Målet er at dette vil være med på å forbedre regionlagstilbudet hvert år.

Har klubben din trenere som er dyktige, og samtidig kunne tenke seg å jobbe med ungdom i litt bredere skala? Da er dette personer vi ønsker å komme i dialog med.

Arbeidet som forventes av regionlagstrenere:
– Holde 4 åpne samlinger i regionen i løpet av høsten. Samlingene er tenkt å avvikles i løpet av en dag, fortrinnsvis første helg hver måned i perioden september-desember.
– Ta ut en bruttotropp til regionlag
– Holde 1-2 treninger for bruttotroppen
– Ta ut endelig lag til NM regionlag
– Ha ansvaret for og følge regionlaget under regionlags-NM

NVBF leter etter en hovedtrener for hvert kjønn i hver region.

Søknadsfrist: 15. juli

Jobben blir honorert med 10.000 kroner per trener. Hver region vil også ha 10.000 kroner (totalt for begge trenere) til å dekke reiseutgifter for trenere.  Det vil også settes av 10.000 kroner til ekstra reiseutgifter som kan søkes om for regioner med større reiseutgifter.

Regionlagstrenerne fra forrige sesong oppfordres til å søke. Alle søknader kan sendes til sportssjef, og bør inneholde en kort punktliste over volleyballerfaring (spiller og/eller trener). Søknaden må også presisere kjønn (lag) og hvilken region treneren ønsker å følge. Trenergrad, fullført og/eller påbegynt, vil vektlegges. Send gjerne søknaden på engelsk, men det er ikke et krav.

Søknad sendes til [email protected]

Bli med å forme volleyball-Norge fremover ved å hjelpe oss å finne de beste trenerne til å utvikle og ta vare på ungdommen vår! Vi håper at du vil oppfordre klubbtrenere til å søke stillingen, og videreformidle denne informasjonen til de trenerne i klubben din som du tenker kan være gode kandidater.

Mvh,

NVBF v/ sportssjef

Matt van Wezel

Start typing and press Enter to search