JENTER U15: Seierspallen for sesongen 2018-19; Sandnes VBK (bronse), KFUM Stavanger (sølv) og Randaberg (gull).

Helgens gallaturnering i Randaberghallene ble en verdig avslutning på en flott volleyballsesong for aldersbestemte lag i region Sydvest.

Hele 76 lag deltok på turneringen, og særlig gøy er det at lag fra Lauvåsen IF, KSK og Sveio tar turen til Rogaland. I tillegg deltok den nyoppstartede klubben Orstad IL fra Jæren med lag både i minivolleyball og i GU15-klassen. Veldig gøy!

Randaberg IL er virkelig dyktige arrangører. I tillegg til å håndtere miniturnering begge dager, U15- og U17/19-klasser, servering av lunsjbuffet til alle, samt et deilig kioskutvalg arrangerte klubben lørdag kl. 15 også første semifinale i sluttspill for menn mellom Randaberg og Koll.

Med fulle tribuner av barn og ungdom fra gallaturneringen kjempet hjemmelaget seg til seier over grunnseriemesteren fra Oslo.  Veldig imponerende, og vi krysser alle fingre for at Randaberg seirer også i kamp 2 som skal spilles i Oslo lørdag 23. mars. Da blir det sluttspillfinale i Randaberghallen helgen etterpå.


MINIVOLLEYBALL: 40 lag spilte miniturnering lørdag og søndag.


ELITE MENN: Randabergs menn vant lørdag den første semifinalen i sluttspillet.

 

UNGDOMSSERIE-RUNDE 5

Gallaturneringen er den femte og siste ungdomsserierunden for sesongen, og dermed ble seriemestere kåret i U15 og U17/19-klassene. Her finner du resultatene fra gallaturneringen –  lørdagens U15-klasse og søndagens U17/19-klasse.

Resultater fra alle US-rundene, samt oppdaterte rankingtabeller finner du i Profixio.
Her er medaljevinnerne for sesongen 2018-19:

GUTTER U15

 1. Austrått IL
 2. Sandnes VBK
 3. Randaberg IL

JENTER U15

 1. Randaberg IL
 2. KFUM Stavanger
 3. Sandnes VBK

GUTTER U17/19

 1. Torvastad IL
 2. Vindafjord IL
 3. Randaberg IL

JENTER U17/19

 1. Sandnes VBK 1
 2. Haugesund Volleyball KFUM-KFUK
 3. Sandnes VBK 2

Gratulerer så mye til alle medaljevinnere!

For mange av lagene venter nå NM U17 i Ålesund 22.-24. mars og NM U15 i Tønsberg 29.-31. mars.  For U13- og teenvolley-lag inviterer KFUM Stavanger til minigalla og RM U13 i Ynglingen lørdag 6. april. Og for oss alle sammen er sandvolleyballsesongen 2019 like rundt hjørnet.

Det er mye å glede seg til!!! 

Torvastad  – gull i GU17-klassen:

Austrått IL – gull i GU15-klassen:

Sandnes VBK – gull i JU17-klassen:

Start typing and press Enter to search

volleyball-eirik-srdahl