Siste helgen i mai inviterte volleyballgruppa i Alta IF til turnering og “startmøte” blant sine medlemmer. Et startmøte er første steg i en klubbutviklingsprosess der medlemmene i fellesskap definerer hvordan de vil utvikle klubben videre. Det var en ivrig og livlig gjeng som sammen “brant” for klubben denne ettermiddagen.

I volleyballgruppa gjøres det mye godt arbeid og medlemmene er også fornøyd med det som skjer. Selv om tingenes tilstand er god, er det alltid noe man ønsker å endre eller starte med. I Alta kom man frem til tre områder man ønsket å styrke ytterligere i tiden fremover. Dette er:

  • Variert treningsopplegg
  • Øke trenerkompetanse/flere trenere
  • Styrke samhold

Det ble utarbeidet tiltaksplaner for å oppnå målsetningene og NVBFs klubbveileder Kate Sønstebø kan fortelle om solide, realistiske og gjennomførbare planer. I tillegg har hun stor tro på at klubben kommer til å lykkes med å nå målsetningene sine: “Jeg har stor tro på at deltageren på startmøte kommer til å gjennomføre sine planer, rett og slett fordi de er glade i klubben sin og virkelig ønsker å forandre/forbedre”.

NVBF “heier” på Alta og ønsker volleyballgruppa lykke til med å nå sine målsetninger!

Er din klubb nysgjerrig på klubbutvikling? Les mer om vårt klubbutviklingstilbud på volleyball.no eller ta kontakt med oss på kompetanse@volleyball.no.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search

volleyyball-2019n-mr-frode-50-10