Foto: Oslo Volley

Årets første Mizunoligakamp er et skikkelig nabooppgjør.

I en helg der volleyball-Norge etter planen skulle vært i full aktivitet, med både RM U19 og EM-kvalifisering for senior, står kun én volleyballkamp på programmet. I denne merkelige sesongen får vi glede oss over at i alle fall Mizunoligaen kan gå sin gang. Og helgens kamp er ikke en hvilken som helst kamp; Lørdag klokken 15.00 skal nemlig Oslo Volley ta i mot byrival Koll i Nydalen i Oslo. Det er med andre ord duket for et skikkelig nabooppgjør i hovedstaden.

De siste sesongene har styrkeforholdet mellom de to lagene vekslet frem og tilbake. Denne sesongen er det utvilsomt Kolljentene som har startet best. Laget er fortsatt ubeseiret i serien, men på grunn av få spilte kamper ligger de på fjerdeplass på tabellen. Oslo Volley står med tre seire og fem tap, noe som gir dem en foreløpig sjetteplass.

Lørdag er det klart for lagenes første møte denne sesongen. Slike kamper har bestandig en egen nerve, og det er mer enn tre poeng som står på spill. Derfor kan vi glede oss til å følge kampen fra sofakroken.

Informasjon om lagene, samt statistikk og tabeller finner du på Datavolley.  Kampen ser du på Direktesport.

Start typing and press Enter to search